2777
2789
عنوان

مگه خانه داری چشه🫠

725 بازدید | 63 پست

حس می کنم از لحاظ روحی کاملا نیاز دارم خانه دار باشم و جامعه داره بهم تحمیل می کنه که حتمااا باید بری سر کارو پول در بیاری

واقعا مخالف تحصیلات نیستم چون به نظرم یک انسان در هر صورت برای این که به جامعش کمک کنه باید آگاه باشه ولی این سر کار رفتن و حقوق و اینا واقعا یکم خواسته های بیش از حدن به نظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه جای دنیا خانوم ها مستقل و شاغل هستن 

و کم کم اینجا هم به این سمت می‌ره 

و چون طلاق تقریبا داره عادی میشه 

به آقایون اعتمادی نیست 

باید مستقل بشی و زندگی خودت رو هم داشته باشی 

تا اگه خدا نکرده چیزی شد بتونی از پس خودت بر بیای 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

جامعه داره طوری جلوه میکنه که ادمای موفق باید مدرک های معتبر و بالا داشته باشن

ادمای موفق بابد ماشین گرون قیمت داشته باشن

اگر کسی وسایل جدید و مد رو نداشته باشه شاد نیست

اگر کسی از مقام بالا دارا نباشه موفق نیست

واقعا کی اجازه دادیم که روند مد و جامعه ها برامون‌نصمیم بگیرن

خانه داری دور از جون داره میشه یه فحش و توهین‌ انگار برای خانوما

ولی خب واقعا مسئولیت بزرگیه و سنگین

جزو قشنگ‌تزین شغل ها هم هست البته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چرا دیگه الان اگه بشینی تو خونه به چشم اگثر مردم آدم موفقی نیستی😐

به عنوان کسی که شاغل بودم و الان خانه دارم واقعا خانه داری رو ترجیح میدم و لذت میبرم 

اصلا هم حرف مردم واست مهم نباشه اعتماد به نفستو ببر بالا

ساعت ۶ صبح که میخوای بیدار شی توی سرما و گرما بری سر کار همون مردم یه لیوان آب هم موقع مریضی دستت نمیدن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چرا دیگه الان اگه بشینی تو خونه به چشم اگثر مردم آدم موفقی نیستی😐

خب اخه دیگ از این دوران گذشتیم که فقط با خونه داری و کدبانوو بودن موفق باشی

باید استقلال مالی احساسی داشته باشی

منم تا مدت فک میکردم باید ملکه وارانع رفتار کنم

ولی دیگ کسی نیست که شاه باشه

جامعه داره طوری جلوه میکنه که ادمای موفق باید مدرک های معتبر و بالا داشته باشنادمای موفق بابد ماشین ...

قشنگ هست ولی جامعه مخصوصا تو ایران جوری نیست که مستقل نباشی(حالا ماشین مدل بالا دراومد بالا هیچی) زیاد حیفی برای گفتن نداری

خب همه جای دنیا خانوم ها مستقل و شاغل هستن و کم کم اینجا هم به این سمت می‌ره و چون طلاق تقریبا داره ...

این دقیقا همون فشار روانیه که دارم ازش حرف می زنم

از قدیم گفتن مرد نون آور خونست و باید کار کنه

چه معنی میده که دارن این و واسه خانما عادی سازی می کنن و داریم دقیقا می شیم مثل کشورای اروپایی که از جنس زن نیروی کار ساختن واسه خودشون

اونم با وجود دین اسلامی که حتی زنی که تو خونه ام می شینه می تونه از شوهرش حقوق بگیره و اصلا وظیفه ای نداره پاشه بره کار کنه😐

خب وقتی وظیفه نداریم اسکلیم بریم کار کنیم واسه پول وقتی وظیفه یکی دیگس

جامعه داره طوری جلوه میکنه که ادمای موفق باید مدرک های معتبر و بالا داشته باشنادمای موفق بابد ماشین ...

وظیفه اصلی یه خانوم خانه داری و تربیت فرزنده ( هرچند حالا خیلیا میان گارد می گیرن😐😂)

شما هرکاره ای ام بشی باید خانه داری رو بلد باشی 

اون واسه خارجه که مرد و زن برابر هستن باهم میرن سرکار باهم خرج میکنن نه اینجا که یه پاسپورت بخوای بگیری باید آقارو با خودت ببری همیشه حق به مردا میدن پس خودشون باید کار کنن خرج کنن خیلی مردای ایران پررو شدن