2777
2789
عنوان

مگه خانه داری چشه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 63 پست
این دقیقا همون فشار روانیه که دارم ازش حرف می زنماز قدیم گفتن مرد نون آور خونست و باید کار کنهچه معن ...

از اونجای که خواستیم برابری اجتماعی(اکثر زن ها) دیگ باید این معایب هم کنارش داشته باشه

توی ایران که یه جو و فضای بد راه افتاده زن دیگ انتخابش نیست باید پشتوانه مالی خوب و مستقل باشه

اره درست میگی

اگه پدر پولدار نداره ک متاسفانه اجباره,  انتخاب نیست و برای خودش هم لازم و مفیده

برای کسی ک پدر حامی و پولدار داره ی انتخابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ هست ولی جامعه مخصوصا تو ایران جوری نیست که مستقل نباشی(حالا ماشین مدل بالا دراومد بالا هیچی) زی ...

نباید شان و شخصیت مارو دارایی مادی ما نشون بده

ینی هرکس ماشین مدل بالا داره باید بهش اجتزام گزاشت و هرکس پراید داشت و خانه دار بود بدون شان و منزلت دونستش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب اخه دیگ از این دوران گذشتیم که فقط با خونه داری و کدبانوو بودن موفق باشیباید استقلال مالی احساسی ...

خب این تصور اشتباهه 

این دقیقا همون تقلید غربه که به نظرم تا همین الانم به اندازه کافی تو کشورای اروپایی شکست خورده.

مسئولیت خرج خانوم تا وقتی مجرده با باباشه وقتی ام ازدواج کرده با شوهرش

خودش هیچ وظیفه ای نداره برای پول درآوردن

پس بهتره به جای این که این فشارو بذاریم رو خانما که وارد بازار کار بشن و پول در بیارن

مردای خوبی تربیت کنیم 

اون واسه خارجه که مرد و زن برابر هستن باهم میرن سرکار باهم خرج میکنن نه اینجا که یه پاسپورت بخوای بگ ...

کم کم ماام دارن به سمت همون خارج می برن

درحالی که زن ایرانی ملکست نیروی کار نیست :)

چرا دیگه الان اگه بشینی تو خونه به چشم اگثر مردم آدم موفقی نیستی😐

خب شاغل نبودن ب این معنی نیست ک بیکار بشینی تو خونه

باید مهارت و حرفه و تحصیلات رو داشته باشی

باید فعالیت داشته باشی

سبک زندگی نرمال داشته باشی

با وجود اینا کسی نمیتونه بگه نشستی تو خونه و بیکاری یا بخواد بی ارزشت کنه

وظیفه اصلی یه خانوم خانه داری و تربیت فرزنده ( هرچند حالا خیلیا میان گارد می گیرن😐😂)شما هرکاره ای ...

دقیقا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نباید شان و شخصیت مارو دارایی مادی ما نشون بدهینی هرکس ماشین مدل بالا داره باید بهش اجتزام گزاشت و ه ...

نه اتفاقا کسی که پراید داره ولی با زحمت خودش بوده صدربرابر مقدس تر از کسی که ماشین مدل بالاشو از شوگرش هدیه گرفتمن من منظورم این استقلال مالی زن واجبه 

نه اتفاقا کسی که پراید داره ولی با زحمت خودش بوده صدربرابر مقدس تر از کسی که ماشین مدل بالاشو از شوگ ...

اره موافقم استقلال مالی مخصوصا در مقابل شوهر بشدت واجبه

کم کم ماام دارن به سمت همون خارج می برندرحالی که زن ایرانی ملکست نیروی کار نیست :)

من سر کار نمیرم دانشگاهم رفتم رشته خوبی درس خوندم یه مدت از بیکاری تو سالن زیبایی کار کردم بعدشم نشستم تو خونه اصلا کار بیرون دوست ندارم من عاشق خوابم صبح زود بیدار شدن انگار میخوام جون بدم 

از اونجای که خواستیم برابری اجتماعی(اکثر زن ها) دیگ باید این معایب هم کنارش داشته باشه

برابری بین زن و مرد وجود نداره این واقعیته

چون جنسشون متفاوته

مثل اینه که انگور و پرتقال و بذاری کنارهم و ازشون انتظار یه طعم و مزه رو داشته باشی

من سر کار نمیرم دانشگاهم رفتم رشته خوبی درس خوندم یه مدت از بیکاری تو سالن زیبایی کار کردم بعدشم نشس ...

تو می تونی بهترین مادر دنیا و بهترین همسر دنیا باشی پس بی خیال حرفای دیگران باش❤️

هرکسی رسالتش تو این زندگی متفاوته

خب این تصور اشتباهه این دقیقا همون تقلید غربه که به نظرم تا همین الانم به اندازه کافی تو کشورای اروپ ...

ولی خیلی خانوما انتخابشون ازدواج نیست برای همین الان خیلیا بیشتز دنبال این مستقل از خانواده حدا بشن و زندگی کنن

چون بلاخره تا یع سنی پدر‌مخارج میتونع اوکی کنه نمیشه مثلا. با۳۰سال سن از پدرم پول بگیرم

و یا وقتی ازدواج کردم نه حالا شاغل بودن ولی پشتوانه مالی نیازه مه پس فردا همسرم گفت طلاق با دوتا بچه نرم خونه پدرم 

راستش من از اینک بخوام برای مسایل مالی به کسی رو بزنم حتی پدرم متنفزم همیشه دوست داشتم خودم مثلا هروقت دلم خواست بدون فکر رودرواسی برم بخرمش بیام بیرون

کم کم ماام دارن به سمت همون خارج می برندرحالی که زن ایرانی ملکست نیروی کار نیست :)

توی دنیای واقعی چیزی به نام ملکه نداریم

خیلی از خانوم های ایرانی باوجود دیدن خیانت و کتک از سمت همسر مجبورند زندگی کنند چون استقلال مالی ندارن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود