2777
2789

هر دفعه گریه میکرد و شیر میخواست یه تیکه از قلبم تیر میکشید وای چقد سخته 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

به خدا من مامان بشم طاقت نمیارم مگه بیان بچه رو ببرن من نبینم بی طاقتیشو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دلایلی که باعث شد توی چهار ماهگی بچمو شیر خشکی کنم این بود که تحمل نداشتم توی دو سالگی زجر از شیر گرفتنشو ببینم

عزیزم بنظرم شمام یهو شیر و قطع نکن هم خودت اذیت میشی هم بچه

هفته ای به وعده رٌ حذف کن 

تا کم کم قطع کنه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

نصف شب وقتی خوابش عمیقه شیر بده.یه دل سیر می خوره

حق داری واقعا سخته.هم بچه زجر میکشه و هم مادر

لطفا برای شفای محمدصادق دعا کن یا یه دونه صلوات بفرست بیماری لاعلاج داره

راستی سعی کنید تا دو سه روز دیگه برید مهمونی یا جایی که سر بچه گرم باشه هی دلش هوای شیر نکنه

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

خوب چرا اینجور بچه رو از شیر میگیرید.‌اول شیر روز و کم‌کنید.‌باهاش بازی کنید.‌ولی دراز نکشید پیشش که بخواد بیاد شیر بخوره.‌خوراکی هایی که دوست داره بیارید براش.‌بعد از چند روز شیر شب و کم کنید ولی قطع نکنید. دیگه کم کم از شیر بگیرید. اصلا شیر خشک میشه وقتی بهش شیر کم بدی

عزیزم پسر من چهار ماهشه بغض کردم 🥺 نمیشه یهو قطعش نکنی؟ کم کم بده خب 

شیر پاستوریزه بخر بریز توی قمقمه خوشگل نی هم داشته باشه تا بخوره کمتر بهونه بگیره 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
به خدا من مامان بشم طاقت نمیارم مگه بیان بچه رو ببرن من نبینم بی طاقتیشو

وای خیلی سخته مامانم اونقد منو وسوسه میکرد یه امشبو بده ولی من ندادم مثلا اومدم اونا بهمون روحیه بدن بدتر...

باید از فردا برم خونم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

وای خدا جونممم😭😭منم شهریور باید از شیر بگیرمش از همون الان دارم دیوونه میشم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

وای خیلی سخته مامانم اونقد منو وسوسه میکرد یه امشبو بده ولی من ندادم مثلا اومدم اونا بهمون روحیه بدن ...

یدفعه ایی گرفتی؟

چطوری گرفتی میشه تجربه اتو به منم بگی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزم پسر من چهار ماهشه بغض کردم 🥺 نمیشه یهو قطعش نکنی؟ کم کم بده خب شیر پاستوریزه بخر بریز توی قمق ...

شیر. شربت. آب قند هر چی بگی درست کردم اصلا نمیخواد فقط شیر... تا الانشم زیادی صبر کردم دوسالو دو ماهشه

وای خیلی سخته مامانم اونقد منو وسوسه میکرد یه امشبو بده ولی من ندادم مثلا اومدم اونا بهمون روحیه بدن ...

اره ولی طاقت بیار بالاخره باید این کاربشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!