2777
2789
عنوان

اگه نیت بد کنم چی میشه

96 بازدید | 21 پست

تو نمازم همش میگم خدایا جواب فلانی رو بده 

به حرم زنگ میزنم‌گریه میکنم اینو میگم 

میگم نفرینش برگرده 

هرماه ۱۰۰ تا ایتالکرسی میخونم 

کارم گناهه؟

خدا عشق اول منه🪐

اگر ظالم است نفرینش جایز است 

نیت بد منظورت همین نفرینه؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ظالم است نفرینش جایز است نیت بد منظورت همین نفرینه؟

اون طرف منو خیلی نفرین کرد 

مامانمو خیلی اذیت کردن 

من همش میگم خدا جوابشونو بده تو نمازام میگم حس بد میگیرم 

خدا عشق اول منه🪐

اون طرف منو خیلی نفرین کرد مامانمو خیلی اذیت کردن من همش میگم خدا جوابشونو بده تو نمازام میگم حس بد ...

اگه نفرین ناحق کردن به خودشون برمیگرده.

نه تو نمازات میتونید نفرینشون کنی مشکلی نداره

حس بد سرنماز از جانب شیطان است 

سر نماز یه نیشگون از خودت بگیر تا رفع بشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بلایی نموند سرم نیورده باشن چجوری ببخشم🥲

قربونت برم اینجوری اروم نمیشی فقط باید ببخشی و ایمان داشته باشی که جوابشونو میگیرن مطمعن باش کاراشون بی جواب نمیمونه اگه مطمعن باشی اگه به کارما اعتقاد داشته باشی و ببخشی اروم میشی 

تو فقط ببخش مطمعن باش از یه طریقی جواب کاراشونو پس میگیرین شاید اصن نفهمی شاید خودشونم نفهمن چوب خدا ...

نفرینای خیلی بدی کرد منو در حالی که بیگناه بودم 

از اون روز حالم اصلا خوب نیست 

خدا عشق اول منه🪐

باید ببخشی باید فراموش کنی حتی اگه گناه نباشه این کارت ببخش بزار روحت اروم شه بزار ارامش به روحت برگ ...

بخشیدن وقتی معنا پیدا میکنه مثلا بری دادگاه قاضی حکم بده اعدام بعد تو بگی من بخشیدمش اعدامش نکنید این شد معنای بخشش 

ولی وقتی استارتر نمیتونه کاری بکنه بخشش اصلا معنای نداره .

ضمن اینکه بخشیدن از دل میاد 

نمیشه بگی باید ببخشی خب بیا با هم بریم استارتر انقد کتک بزنیم تا مجبور بشه ببخشه طرف رو .بیا بریم باشه؟؟؟

نمیشه که 

دل باید ببخشه دست انسان نیست که.

نفرینای خیلی بدی کرد منو در حالی که بیگناه بودم از اون روز حالم اصلا خوب نیست

وقتی بی گناهی نفرینش نمیگیره بعدش مگه نمیدونی نفرین به خود ادم برمیگرده خیلی وقتا ؟ برا همین میگن هیچ وقت نفرین نکنید چون به خودتم برمیگرده