به نظرم برو یکم یاد بگیر ازین مغازه هایی که طلا مینیمال و پارسیان میفروشن با سرمایه ی کم بزن هم پولت روز به روز ارزشش بیشتر میشه همکلی سود میکنی من اون روز واسه یکیشون را حساب کردم نهایت300سرمایه داشت خیلی خوبه کم کم پولدارتر میشه آدن فقط یکم تو نت و...تحقیق کن یاد میگیری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن بابادفک میکنی من با ۱۰۰تومن تو کرج هم خونه اجاره کردم هم وسیله هاشو خریدمالبته از تو دیوار دست دوم ...
بعد چطور هر شب اجاره بده مسافر ک اینقد تو کرج نیست
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
آره اینم هست مگ اینکه بخوایی از ی راه دیگه اجاره بدی ک اصلا درست نیس به نظرم پولش هم برکت نداره
اون مورد ها هم صاحبخونه ممکنه ایراد بگیره اجازه نده
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
به پیشنهاده من فکر کن قهوه فروشی بزن سودش عالیه اگر ده تا مغازه هم کنارت باشه بازم سودشو از روزه اول داری مغازه هم هر چی کوچیکو جمعوجور تر باشه استقبالش بیشتره دوتا میز و صندلی هم میزاری دمه مغازه خیلی از دخترا این کارو میکنن تنها حتی تا شب می ایستن
آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسانها و احساسات.