2777
2789

خانم ها از این که رابطه پدر و یچه ام خوبه خوشحالم  ...ولی از اینکه حرف من رو گوش نمیده و بهم میگه مامان بد ناراحت میشم و به روی خودم نمیارم..عامل این حرکات هم همسرمه که با من تو یک پله تربیتی نیست ..مثلا دو ساعت با بچه و دلش میام و بازی میکنم کاردستی موشک و ماشین سرعتی و هزار کوفت درست میکنیم با هم ،یعنی زوری نیست با اشتیاق بازی میکنه ....بعد یک حرکتی میزنه همسرم ک من اعتراص کنم ،بهد یچه میچسبه ب باباش ..ناراحت میشم ...از همسرم هم ناراحت میشم ...مثلا الانبچم بیداره..میگم بیا قصه بگم بخوابی .بعد باباش بی توجه به حرفم داره بازی میکنه ...بعد یچه من بیماری داره شب بیداری حالش رو بد میکنه ..شوهرم میفهمه و خودش رو میزنه ب لجبازی

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم میگه مامانو بزن 

فلان کن 

هر چی میگم نکن گوش نمیده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم بچه ها چون پدر زیاد نمی بینن دوست دارن باهاش بیشتر وقت بگذرونن مسئله این نیست که اون بیشتر دوست داره

همسرتونم نمیخواد لج کنه فقط میخواد باهاش بازی کنه و انقدر که ما زنا حساس هستیم مردا حساس نیستن متاسفانه  

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

این پدر ها بلد نیستن تربیت بچه بشین باهاش حرف بزن 

اصلا یک درصد هم بچت مقصر نیس چون وقتی بی احترامی میکنه باباش تحسینش میکنه اینکارو میکنه

بعد پدر چون اکثرا بیرونه وقتی میاد خونه بچه ها بیشتر دوس دارن با اونا بازی کنن 

بنظرم قبل از نگرانی برای بچه ،نگران خود پدر باش.شما میتونی مثلا وقتی باهمسرت تنهایی، باهاش هماهنگ کنی بگی بریم زود باهم بچه رو بخوابونیم که هم ازساعت رشد مغز و بدنش نگذره)که بترسه اون پدر و هم بگید میخوام باهات تنها باشم باهم خلوت داشته باشیم زودتر فلانی رو خواب کنیم 

خودت رو در جایگاه مخالف همسرت نبین،تو اونو میتونی بکشونی سمت خودت

بچه هاشون  چون پدرشون کمتر میبینن بیشتر دوست دارن وازاینکه باشوهرت برای تربیت هماهنگ نیستید مشکل منم هست شوهرم چاپلوسی میکنه من مقرراتی وسخت گیر ،شوهرم می بینه من حرص میخورم بی آر میگرده کاش بتوونم  منم بی تفاوت بشم

عزیزم بچه ها چون پدر زیاد نمی بینن دوست دارن باهاش بیشتر وقت بگذرونن مسئله این نیست که اون بیشتر دوس ...

از قضا لج میکنه اگه لج نکنه مثلا میگه مامانش اجازه بده میم یاعام بازی کنیم بعد بیاد ولی وقتی بی توجهی میگنه یعنی لج میکنه 

از ناراحتی قلبم درد میگیره

ناراحتیت درک میکنم اما در واقع خارج از ناراحتی ها بچه داره یه سری چیزا به صورت ناخودآگاه یاد میگیره چون بچه ها دید عینی دارند و مفاهیم خیلی چیزا مثل رفتار دوست و غلط نمی دونن بهتره که یکم مطالعه کنید و با همسرتون به طور منطقی در این باره صحبت کنید شما الگوهایی هستید که اونا تقلید می‌کنند بچه ها اول بابت تنبیه یا تشویقی که دریافت می‌کنند واکنش نشون میدن بعد نگاه به کار های دیگران میکنند مثلا اگر شما بابت یه حرکت پدرش خوشحال بشین و تشکر کنید اونم اون کار انجام میده تا تشویق شما دریافت کنه و همین رفتار ها کم کم در کودک ماندگار میشه هر چند با رشد مفاهیم انتزاعی یاد میگیره اما خب اون رفتاری که از کودکی به عادت تبدیل بشه خیلی فرق داره با رفتاری که خودش بعدا تشخیص بده و آیا بخواد اصلاح کنه یا نه و چقدر زمان ببره تا اصلاح بشه پس بهتره دوزه تربیتی کودک تا 7 سالگی مخصوصا جدی تر برخورد کنیم تا بعد دوزه نوجوانی در سن حساس بچه نگیم چرا انقدر سزکشه گوش به حرف نمیده 

بچه بالاخره دیر یا زود از اون خونه میره و تو باید همسرت رو جوری جذب خودت کنی و بخوبی باهاش تا کنی که خودش بچه رو بخوابونه که زودتر بیاد پیشت

مثلا وقتی بچه دستشه و مشغول بازیه،نشین هی بهشون نگاه کن و تذکر بده،فوری کارهاتو جلو بنداز،برو حموم،بیا جلو روش بشین به خودت برس آرایش کن،روی مبل دراز بکش چشاتو ببند،،استراحت کن،عطر بزن ،کتاب بخون ،یجوری هم خودتو بی توجه به اونا نشون نده یکدفعه  که شک کنن،مثلا براشون همون وسطا میوه هم ببر،قربون صدقه دوتاشون  باهم برو،اون خودش بچه رو میخوابونه مطمئن باش