2777
2789
عنوان

نوزادم خیلی شیر میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 24 پست

واای نوش جونش بزار بخوره میدونم اذیتی تازه زایمان کردی جسمت خسته ای ولی شیره روحت ازش دریغ نکن بابسم الله بهش بده تاهم شیرت بیشتربشه هم نی نی جون بگیره بعد چهله هی خدای نکرده مریض نشه سرمابخوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا خودش خسته میشه میترسم فک اش اذیت بشه

نه داره فک سفت میکنهدببین این خیلی نی نیه قدرت مکیدنش با بچه ۵،۶ماهه فرق داره نمیتونه قوی مک‌بزنه دهنش پر بشه بذارش اصلا به اینکه چرا همش مک‌میزنه و خدایا خسته شدم فکر نکن فقط به این فکر کن که این شرایط تموم میشه هرچی بری جلونر بهتر میشه

اصلا توجه نکن که میگن شیرت کمه و فلان،،اگه روزانه خوب دستشویی میکنه و وزن گیریش خوبه،یعنی شیرت کافیه..الانم کاملا طبیعیه چون جون نداره بچه،دوتا مک میزنه خوابش میبره،،خب تا بیاد سیر بشه طول میکشه...

برا قوی شدن شیرت شیرافزا بخور ..من لیدی میل یا ترومام رو بهت پیشنهاد میدم..ولی باید ببینی چی بهت میوفته،،یهو آبگوشت جواب میده،یهو دلستر،،خودت امتحان کن و از اون ماده غذایی سعی کن زیاد استفاده کنی

دختر منم خیییییلی شیر میخورد منم خووووشحال که خوب شیر میخوره بهد فهمیدم رفلاکس پنهان داره و از چهارماهگی دیگه شیرنخورد چون رفلاکسش شدید شده بود ... بعد از اون با قطره چکون بهش شیر دادم تا یکسالگیش😥

خداجونم شکرت😍
پستونکم میدم پنج دیقه میخوره بعدش پس میزنه

سلام. شبت بخیر. 

منم بچه م همینطوره. اصلا پستونک نمیخوره و فقط شیر خشک میخوره به جای شیر مادر. برا همین نگران رشدشم. بچه من با قد ۵۰ بدنیا اومده و هنوز با سن دو ماهگی همون ۵۰ مونده. میگم حتما به خاطر همین شیر خشک شاید باشه. بچه شما که فقط شیر مادر میخوره، رشد قدش چطور بوده؟