شب که میشه به وقت خواب ک میرسه همش فکر مرگ خودمو عزیزانم میاد جلو چشام زبونم لال از ترس سکته میکنم واقعا وحشت دارم از مرگ هی اون دنیارو تصور میکنم میترسم چیکارکنم نیاد سراغم شاید باورتون نشه انقدر این فکر امد تو ذهنم ۳ ساله این فکر باهام هستو باعث شده من حتی بیماری ام اس بگیرم چیکارکنم خیلی بزدل شدم از وقتی بابام رفت اینطور شدم کمکم اگر تونست کسی بکنه یه عمر دعاش میکنم ذکرم میگم فایده نداره قرصم میخوره فایده نداره هیچی که هیچی
شما باید دو تا دکتر بری هم روانپزشک هم روانشناس و چند ماه مداوم بری
بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣
به این فکر کن که مرگ برای همه س ، همه ی آدما پدر و مادر و عزیزانی دارن که به نوبت باید برن و فقط برای عده ی خاصی نیست . پس زندگی کن ، شاد باش ، بقیه شو به خدا بسپار
یک بار نه ۹ جلسه روانپزشک داخل خیابان ونک رفتم فقط میشینه انجا گوش میده هیچ حالی از من دوا نمیکنه فق ...
روانپزشک دارو میده شما روانشناس رفتی بهت دکتر معرفی کنم میری؟ باور کن نتیجه میگیری
روانپزشک دارو میده شما روانشناس رفتی بهت دکتر معرفی کنم میری؟ باور کن نتیجه میگیری
روانپزشک خودم دکتر علی اصغر ابریشم زاده حرف نداره ولی همه داروهاشون بهترین دکتر تو نیاورانم قرص همه خواب اور بیدار که میشم روز از نو روزی از نو من میخوام ذهنم درست شه
روانپزشک خودم دکتر علی اصغر ابریشم زاده حرف نداره ولی همه داروهاشون بهترین دکتر تو نیاورانم قرص همه ...
شاید دارو مناسب نداده عزیزدل
منم پسرم رو پیش چند تادکتر مطرح بردم دارو مناسب نمیدادن مشکلش حل نمیشد