2821
2789
عنوان

همیشه اون تح مح ها ......

637 بازدید | 62 پست

دلم شکسته 

میگن شاید خوشگل بودیم بختمون این نبود دوستان هیچ ربطی نداره 

نمیگم خوشگلم ولی بد هم نیستم یعنی قبلا خیلی زیباتر از الانم بودم مانکن خوشگل پوست روشن و صاف 

خواستگار زیاد ولی اونیکه منو باید میخواست نخواست 

همه چی ارومه من حالم خوب نیست

همه چی اوکی ولی من .....

از روز اول ازدواجمون همه بهم میگفتن خیلی بهم میایین خیلی خوشبختید ولی من دلم خون بود از همون روز اول تا الان تا همین الان 

قبل من یکی جامو تو دل شوهرم گرفته بود یکی دگ رو میخواسته ولی جراتشو عنوان ش رو نداشته یک عشق مدفون شده ازارم میده همیشه بوده و هست و خواهد بود   

همیشه میدونم مقایسه ام میکنه باهاش 

نشست و برخاست هام اذیتش میکنه 

حرف زدنم باهاش مقایسه میشه 

باهمه در حالیکه همه میگن تو چقد خوبی چقد شوخی ک میخندونی باهات حالمون خوب میشه ولی شوهرم همیشه اخماش تو هم میشه چون اونیکه میخاسته اونجوری نبوده و نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه خواستم خودمو گول بزنم بگم دوسم داره ولی تو این سالها یبار حتی یبار نگفته دوسم داره عاشقمه  ...

خودتو آزار نده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
متاسفم..چقد ناراحت کننده

نمیدونی چقد خودم برا این زندگی متاسف ترم که همیشه ظاهر سازی میکنم منی که از دروغ متنفرم از دورویی همیشه باید جوری باهاش رفتار کنم که انگار حالیم نیستانگاز نفهمیدم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز