2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=368000470]اسمای اصیل ایرانی لزوما فقط اسمای شاهنامه نیست که بعضی از این اسما ریشه پهلوی اوستایی دارن [/QUO شاهنامه به عنوان قدیمی ترین رفرنس هست که پراز اسم و نام هست...فرمایش شما متین ولی قرار نیست ما چون ایرانی هستیم اسمهای زمان بسیار قدیم مثل هخامنشیان و اشکانیان و غیره رو بذاریم...همون طور که شما فرهنگ و لباسهای اون دوره رو دیگه استفاده نمی کنید قطعا اسامی اون دوره رو هم نمیذارید و این اسمش ایرانی ستیزی نیست...

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

در کل به نظرم هم خودمون باید یاد بگیریم هم به بچه هامون یاد بدیم به اسم کسی توهین نکنن بالاخره هر پدر و مادری با یه عشق و امیدی اون اسمو رو بچشون گذاشتن هر چند به نظر ما عجیب باشه (که ممکنه این عجیب بودنم به خاطر ناآگاهی خودمون باشه) میتونیم از کنارش رد بشیم نه اینکه مسخره کنیم و به زبون بباریم. 

چه بسا اسمی که الان به نظر ما عجیبه بیست سال بعد اونقدر عادی باشه که کلی بچه و بزرگ تو جامعه به اون اسم باشن 

ارغوان کبری🤣🤣

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

اسم خاله های شوهر سابقم ....جمعه گل ...خانوم ....دایی طلا ....الله قلی 

نجف 

محمد متین 

خلوو رجب 

ذبیده

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

خدا برات حفظ اش کنهمن از زمان مجردیم عاشق اسم آیسان بودم که شکر خدا، به آرزوم رسیدم

وهمچنین  

ما ترک هستیم واین‌اسم را خیلی دوست داریم  ویا اسم مهسا آیسین کلا اسمهایی که ماه داشته باشه

[QUOTE=368000470]اسمای اصیل ایرانی لزوما فقط اسمای شاهنامه نیست که بعضی از این اسما ریشه پهلوی اوستا ...

نه عزیزم من جسارت نکردم بگم ایرانی ستیزیه. تجربه نشون داده آدما دنبال تنوعن دیگه یه عده با واژه های معمول و در دسترس امروز سعی میکنن اسمای نو بسازن یه عده هم تو ریشه های زبان های قدیمی دنبال کلمات با معنی و مفهوم میگردن

یزد گرد... وقتی بچشو صدا زد پشمام ریخت اخه یزگرد چیه دخترررر

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»