2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر اسمی بالاخره معنی خودش را داره. مثلا اسن خدا نباید باشه چون حرام هست. یا اسم بت چون حرام هست.

من از کسی که اسم را مسخره می‌کنه یا بد تلفظ می‌کنه خیلی بدم میاد. لابد طرف برای خودش دلیلی داشته که این اسم را انتخاب کرده. و ما باید احترام بزاریم. 

کاش اسمها قدیمی یا جدید نشن کاش اسمها عادی بشن این فرهنگ جا بیافته شاید کسی دوسداره اسم پدرش که شهید شده بزاره توبچه اش مثلا کریم عبدالله اکبر

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
بچه ها ایسل چطوره برا دخترم بزارم ؟ یا نهال پرنسا، دنیز، سوین، سلنا، مهوا ، ایسا وروشا بین اینا مون ...

روشا و سلنا و نهال

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه چیزی بگم☝

خدایی یه اسمایی میزارن رو بچه ها به شدت عجیب و نچسب که تو دهن به سختی میچرخه بعد میان یه صفحه تعری میکنن به معنی فلان و فلان مادر فلان  آسمان فلان دختر فلان زیبای فلان 

بابا اسم همون لحظه که میگی و میشنوی باید قشنگ و گوشنواز باشه  کی میاد بره کتاب معانی بخونه واسه اسم طرف😅

با احترام به همگی

بچه ها ایسل چطوره برا دخترم بزارم ؟ یا نهال پرنسا، دنیز، سوین، سلنا، مهوا ، ایسا وروشا بین اینا مون ...

روشا و سلنا و نهال

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

نه اصلاتوزبان خودشون نبودمیگم اونالربودن همینطوری اسم زاکان شنیده بود بدون تحقیق گذاشته بودن

لر و کورد فرهنگ شون بهم نزدیکه 

ی طایفه لک میشن که ترکیب این دو هستن 

میگی زاکان که یاد گیلانی ها میفتم 😂 ژاکان ژکان 

حالا اونام خوششون آمده دیگه شاید اسم  ژیکان چون بین  دختر و پسر مشترکه مثل هیوا اینا برای پسر که نزدیک باشه ژاکان گذاشتن 

گرگعالی عزیزعلی رحمانعلی دوست علی رضاعلی😂😂😂

قدیما بچه ک ب دنیا میومد

ب دور و اطرافشون نگا میکردن.اولین چیزی که میدیدن یه علی میچسبوندن بغلش و میشد اسم بچه🤣🤣

نردبان علی

دیدم ها

یه چیزی بگم☝خدایی یه اسمایی میزارن رو بچه ها به شدت عجیب و نچسب که تو دهن به سختی میچرخه بعد میان یه ...

کاملا قبول دارم ،مگه امتحان داریم بریم دنبال معنیش،باید اسم معنیش با خودش باشه