بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من 27 مهر سزارین شدم سومی خیلی اذیت شدم از درد بعد عمل نفسم بالا نمی اومد خدایا این چه دردی بود هنوز کمرم خیلی درد میکنه به یختی بچمو بغل میکنم البته مطمئنم اسی زایمان شما هم سخت بوده ولی سزارین هم عوارض زیادی داره
خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
منم تا دو سال اول زایمانم لگن سمت راست بدنم به قدری درد داشت
با ناله با درد زیاد از این پهلو به اون پهلو میشدم
درد شدید
حتی لگنم سیاه شد
یه رگ بود سیاه شده بود درد زیاد
انقدر گریه میکردما
راه رفتنم کج کج
سزارین اورژانسی بودم من
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
هم دکترم بامن باردار بود هم خدمه ای که اونجا کار میکرد.دکترم که معلومه رفت سزارین.خدمه ای که کارمیکرد پرسیدم کدوم زایمان انتخابته گفت معلومه سزارین.مگه نمیبینم چه بلایی سر مادر میاد.خودشون میرن سزارین اونوقت به ما میگن چه لگن خوبی داری
نظر من پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️