2777
2789

نه موقع اقدام ممنوع نی 

مگه پزشک بگه نخور

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز هشتم تا بیستم سیکل یک روز درمیون علمی و پزشکی

اگر معتقد و مذهبی هستید یک سری آداب داره خودتون سرچ کنید که چه زمانی نباشه 

دارو تو اقدام مشکل نداره اما مثلا راکوتان جز داروهایی هست که سه تا شش ماه بعد مصرفش نباید باردار شد 

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

از دو ماه قبل دارو بجز داروی تنبلی تیروئید قطع و سه ماه قبل آهن و فولیک اسید مصرف کناقدام هم اگه میت ...

دارو گیاهی میخورم به دکتر گفتم میخام باردار بشم گفت بشو بعد که اومدی داروهایی میدم که ضرر نداشته باشه دکتر طب سنتی 

از روز هشتم تا بیستم سیکل یک روز درمیون علمی و پزشکیاگر معتقد و مذهبی هستید یک سری آداب داره خودتون ...

نه داروهای گیاهی مثلا شیرین بیان قرص آهن گیاهی روزا رو چطوری حساب کنم مثلا تخمک گذاری کی هست ؟

ببخشید میشه بپرسم چرا میخواید بچه دار بشید؟؟

من چون علاقه ای به بچه دار شدن ندارم دلم میخواد علت بقیه رو بدونم 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

نه داروهای گیاهی مثلا شیرین بیان قرص آهن گیاهی روزا رو چطوری حساب کنم مثلا تخمک گذاری کی هست ؟

حتما اینا رو به دکتر زنان بگید من اطلاعی ندارم که بگم بعد غلط باشه براتون دردسر بشه تخمک گذاری با کیت مشخص میشه بخرید دستور داره انجام بدین

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

ببخشید میشه بپرسم چرا میخواید بچه دار بشید؟؟من چون علاقه ای به بچه دار شدن ندارم دلم میخواد علت بقیه ...

من بچه دوست دارم دلیل اولش خیلی دلیل دارم  اگه میدونستم پنج تا میاوردم 

من بچه دوست دارم دلیل اولش خیلی دلیل دارم اگه میدونستم پنج تا میاوردم

میشه دلایل دیگه هم بگید

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

ببخشید میشه بپرسم چرا میخواید بچه دار بشید؟؟من چون علاقه ای به بچه دار شدن ندارم دلم میخواد علت بقیه ...

یه دوستی دارم بنده خدا بچشون نشد حالا که سنشون رفته بالا اینقدر تنهان حتی کارشون زیاد برکت نداره شکر خدا خودم پسرم اومد هم عشق و باخودش آورد هم روزیش رو 

میشه دلایل دیگه هم بگید

ان شالله اولاد آدم خلف باشه مامانم میگه اگه شما هارو نداشتم هیچ کس سراغی از من نمی‌گرفت خواهر برادر تا مجردن باهمن بنظر من بچه مثل میوه درخت میمونه بعدم دوست دارم شیعیان زیاد باشن 

ان شالله اولاد آدم خلف باشه مامانم میگه اگه شما هارو نداشتم هیچ کس سراغی از من نمی‌گرفت خواهر برادر ...

مرسی که جواب دادین امیدوارم فرزندان شاد و سالمی خدا قسمتتون کنه