2777
2789

من بدم میاد

از نظر نجاست نه منظورم اینه میترسم چندشم میشه قلبم میریزه اگ بیان سمتم

چیکارکنم از طرفی تنهاس چندماه دیگ هم میریم شهر غریب چیکارکنم

کفتر خریدم با مرغ عشق و جوجه رنگیم خریدم زبون بسته هارو کشت

ب ماهی هم علاقه نداره تو تنگه نهایت بتونه نگاهشون کنه

یکی میخاد باهاش بازی کنه و فرض باشه 

چیکارکنم ب این ترس غلبه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو می شناختم خیییلی می ترسید. با بچه گربه ی خیلی کوچیک  و آروم شروع کرد و کم کم کنار اومد. دیگه  نترسید.

اگه تو فامیل کسی داره. یا تو پت شاپا و دامپزشکیا. پناهگاها. بری ببینی از خیلی کوچیکا هم می ترسی یا نه.

سگ و گربه کلا حرکات سریع و یهویی زیاد دارن.

فقط اول مطمئن شو می تونی تحمل کنی. اون طفلکا هم آواره نشن.

بعدشم پسرت اونقدر کوچیک نباشه که ناخواسته اذیتشون کنه. بفهمه این عروسک نیست و زنده اس. مواظب چشماشون باشه. فشارشون نده. سوارشون نشه! هر چیزی رو نده بخورن.

هیچ بیماری ای هم نمیارن. واکسن و ضد انگل می خورن. از آدمم سالمتر می شن.

خیلی خوبه که به خاطر پسرت می خوای به ترست غلبه کنی.❤

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

اگه می دونی اذیتشون می کنه. هیچکدوم رو نیار. چون می گی جوجه رو کشته. پس خوب مواظبت نمی کنه مشخصه.     گناه دارند.     ولی اگه خیلی دوسشون داره و مواظبشونه. تجربه نگهداری یکی از اینا رو داشته باشه خیلی خوبه.    سگ نه چون پرسروصداست. و باید با خودت بیرون و گردش ببری.    خرگوش تجربه ندارم.    از تو دیوار شهرتون. یه بچه گربه رو به سرپرستی بگیرید. که قانع بشه. و تجربه هم داشته باشه.  فقط نذار اذیتش کنه طفلی رو

نگیر به نظرم چون گربه و سگ خیلی بیماری دارن. در حد جوجه برای یه مدتی بسه. همون جوجه هم بیماری داره

نه گربه بیماری که به هیچ عنوان نداره.  ما خیلی وقته داریم. حتی بیماری ویروسی هم گرفت. هیچیک ازش نگرفتیم.  با وجود اینکه دخترم هرکدوم از همکلاسیهاش هر سرماخوردگی داشتند این می گرفت.    من خیلی راجع بهش تحقیق کردم. و به تجربه هم بهم ثابت شده.     حتی مستاجرمون گربه خیابونی رو پناه داده بود. این گربه هرروز از بیرون خونه ش می اومد. بوس وبغلش می کردند غذا بهش می دادند نازش می کردند.  هیچ بیماریی نگرفتند