2777
2789
عنوان

کمک کنید برای انتخاب ماشین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 56 پست
اوه چ نکته جالبی 😂چی بگم والا ،کلا تعصب داشتن الکی رو چیزی خوب نیست دیگه،من شوهرم تعصب الکی روی هیو ...

👌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینکه پول تو بدی به من  یعنی قشنگ با دوتومن کار ما راه میوفته هاا خدایا کرمتو شکر

مبارک باشه پیش پیش عزیزم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

هم تعصب و بعضیا نداشتن آگاهی مثل اینکه میگن ۳ سیلندره پس به درد نمیخوره قدرت نداره خب عزیز من تکنولوژیه جدید دنیارو ساپورت میکنه با سیلندر پایین همون خروجی قدرت ۴ سیلندر رو داره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اخه نو حداقل ۴ تومن پول میخواد ، با پول ما فقط چینی نو میشه خرید ک همسرم اصلا موافق نیست

شوهرت درست میگه عزیزم ما هم شوهرم دنبال نو چینی بود من نزاشتم ی کولیوس ۲۰۱۷ خریدیم با پول چینی نو معتقدم اصالت خودرو مهمه الان همش میگه خوبه به حرفت گوش دادم

شوهرت درست میگه عزیزم ما هم شوهرم دنبال نو چینی بود من نزاشتم ی کولیوس ۲۰۱۷ خریدیم با پول چینی نو مع ...

بچه ها چقد عالی هستید همه تون ، دمت گرم دوست خوبم از راهنماییت

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

با این قیمت سانتافه تمیز پیدا میشه، اوپتیما ک‌ فکر نکنم

اره درسته ،خودمم زیاد اوپتیما دوس ندارم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

ما چندین مدل چینی داشتیم والا راضی بودیم مگه میخواد پرواز کنه

عه ، فکر کنم نسبت به برندهای کره ای و ژاپنی مقایسه میکنن وگرنه چینی ها هم خوبن

شوهر من کارش ماشینه میگه اپتیما بهتره آپشن بیشتری داره

یه مقدارم گرونتره

عموم توسان دارن ماشین خوبیه راضین

اره فکل میکنم هرکس داشته رضایت داشته