دوستان تا ۲ تومن ، بنظرتون هیوندای توسان بهتره یا سانتافه یا اوپتیما؟ (صفر مد نظرمون نیست، کارکرده سالم )
اگر تجربه ای از سواری هرکدوم دارید و آپشن ها لطفا راهنمایی کنید.
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
اخه نو حداقل ۴ تومن پول میخواد ، با پول ما فقط چینی نو میشه خرید ک همسرم اصلا موافق نیست
ماشینای پدرم بوده ولی اپتیما چون از کارخونه صفز خرید خب یه چیز دگ بود شما باید در نظر بگیریپ کدوم سالمه و تصادفی نیست و اتاق ماشین سالمه وگرنه همشون یه سطحن
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
تجربه از همشونو دارمماشینای پدرم بوده ولی اپتیما چون از کارخونه صفز خرید خب یه چیز دگ بود شما باید د ...
اصلا تصادفی و دور رنگ رو سمتش نمیریم ،دنبال یه چیز سالم هستیم ،اگر شوهرم رضایت میداد ترجیح خودم چینی صفر بود ، ولی حاضره دست دو کره ای و ژاپنی بخره ولی چینی نه😑
ما با همین حدود مبلغ سوناتا yf خریدیم و واقعا هم راضی هستیم خوبه.اپتیما را بیشتر ازینا باید بذارید روش ۲ نیم به بالاس ولی اگه دارید قطعا اپتیما از همش بهتره
اصلا تصادفی و دور رنگ رو سمتش نمیریم ،دنبال یه چیز سالم هستیم ،اگر شوهرم رضایت میداد ترجیح خودم چینی ...
بهتر چینی افتضاحه افتضاحه
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
ما با همین حدود مبلغ سوناتا yf خریدیم و واقعا هم راضی هستیم خوبه.اپتیما را بیشتر ازینا باید بذارید ر ...
اتفاقا سوناتا yf شوهرم و خودم خیلی دوست داریم ، شما دست دو خریدید؟
آره هیوندای سانتافه مدل ۲۰۱۴ بود ماه پیش ۲ تومن فروختیم. در کل ماشین خیلی خوبیه من دوستش داشتم الانم همون مدل ۲۰۱۳ یا ۲۰۱۴ تو رنج قیمت ۲ تا ۳ میلیارد پیدا میشه تا جایی که میدونم
ولی من داداشام چینی شاسی بلند دارن حدود ۲ میلیارد هم خریدن هر کدوم ،من نارضایتی ندیدم داشته باشن ،علی رقم اینکه همه بد تعریف میکنن ازشون
اتفاقا سوناتا yf شوهرم و خودم خیلی دوست داریم ، شما دست دو خریدید؟
اره عزیزم ماهم دقیقا عین شما بین نوی چینی و دست دومای برند و کره ای؛ ترجیح دادیم ی ماشینی که برنده و امتحانشو تو بازار پس داده بخریم. ماشین خوبیه و امکاناتشم خب تقریبا خوبه. خیلیم هم توش هم صندوقش جادار و بزرگه
آره هیوندای سانتافه مدل ۲۰۱۴ بود ماه پیش ۲ تومن فروختیم. در کل ماشین خیلی خوبیه من دوستش داشتم الانم ...
چقدر خوب ، ایشالا بهترشو بخرید❤️
نه دیگه سمت ۳ تومن اصلا پول نداریم ، نهایت نهایت ۲ تومن