دوستان تا ۲ تومن ، بنظرتون هیوندای توسان بهتره یا سانتافه یا اوپتیما؟ (صفر مد نظرمون نیست، کارکرده سالم )
اگر تجربه ای از سواری هرکدوم دارید و آپشن ها لطفا راهنمایی کنید.
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
اخه نو حداقل ۴ تومن پول میخواد ، با پول ما فقط چینی نو میشه خرید ک همسرم اصلا موافق نیست
ماشینای پدرم بوده ولی اپتیما چون از کارخونه صفز خرید خب یه چیز دگ بود شما باید در نظر بگیریپ کدوم سالمه و تصادفی نیست و اتاق ماشین سالمه وگرنه همشون یه سطحن
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
تجربه از همشونو دارمماشینای پدرم بوده ولی اپتیما چون از کارخونه صفز خرید خب یه چیز دگ بود شما باید د ...
اصلا تصادفی و دور رنگ رو سمتش نمیریم ،دنبال یه چیز سالم هستیم ،اگر شوهرم رضایت میداد ترجیح خودم چینی صفر بود ، ولی حاضره دست دو کره ای و ژاپنی بخره ولی چینی نه😑
ما با همین حدود مبلغ سوناتا yf خریدیم و واقعا هم راضی هستیم خوبه.اپتیما را بیشتر ازینا باید بذارید روش ۲ نیم به بالاس ولی اگه دارید قطعا اپتیما از همش بهتره
اصلا تصادفی و دور رنگ رو سمتش نمیریم ،دنبال یه چیز سالم هستیم ،اگر شوهرم رضایت میداد ترجیح خودم چینی ...
بهتر چینی افتضاحه افتضاحه
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
ما با همین حدود مبلغ سوناتا yf خریدیم و واقعا هم راضی هستیم خوبه.اپتیما را بیشتر ازینا باید بذارید ر ...
اتفاقا سوناتا yf شوهرم و خودم خیلی دوست داریم ، شما دست دو خریدید؟
آره هیوندای سانتافه مدل ۲۰۱۴ بود ماه پیش ۲ تومن فروختیم. در کل ماشین خیلی خوبیه من دوستش داشتم الانم همون مدل ۲۰۱۳ یا ۲۰۱۴ تو رنج قیمت ۲ تا ۳ میلیارد پیدا میشه تا جایی که میدونم
ولی من داداشام چینی شاسی بلند دارن حدود ۲ میلیارد هم خریدن هر کدوم ،من نارضایتی ندیدم داشته باشن ،علی رقم اینکه همه بد تعریف میکنن ازشون
اتفاقا سوناتا yf شوهرم و خودم خیلی دوست داریم ، شما دست دو خریدید؟
اره عزیزم ماهم دقیقا عین شما بین نوی چینی و دست دومای برند و کره ای؛ ترجیح دادیم ی ماشینی که برنده و امتحانشو تو بازار پس داده بخریم. ماشین خوبیه و امکاناتشم خب تقریبا خوبه. خیلیم هم توش هم صندوقش جادار و بزرگه
آره هیوندای سانتافه مدل ۲۰۱۴ بود ماه پیش ۲ تومن فروختیم. در کل ماشین خیلی خوبیه من دوستش داشتم الانم ...
چقدر خوب ، ایشالا بهترشو بخرید❤️
نه دیگه سمت ۳ تومن اصلا پول نداریم ، نهایت نهایت ۲ تومن