2777
2789
عنوان

جنس مخالفتون با چی میتونه گولتون بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 225 پست
لعنتیا چه دلبری میکنن خخخخحالا همشون دختر خونگی و مثبت شدنمیخوان منو گول بزنن :D

ولی خدایی من تاحالا خونه دوستم نرفتم 

تو عمرمم یه بار بابام گفت این کلاستو نرفتی کجا بودی 

(امتحان داشتم میخواست خبر بده)

که اونم یادم رفته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراش منم دختر پایه و اهل پارتی میخواد که من نیستم بیا بریم دوتا از این مسرایی که صبح تا شب به فکر زن ...

مسئله اینه که من هر کراشی داشتم میخواست ادامه تحصیل بده!

گیر یه عده ادم هدفمند افتادم😂

یکیشون دکتر بود میگفت من تا تخصص نگیرم وارد رابطه تحساسی نمیشم

بعد یه رفیق داشت موهاش فر بود،کفتم دکتر من فر دوست دارم حداقل این رفیقتو اوکی کن،رفیقشم خیلی اوپن بود به منی که یکم مذهبی و مقیدم نمیخورد

یه کراش دیگع داشتم مهندس بود میخواست تغییر رشته بده بره یه مهندسی دیگع و اونم داستان داشت

کلا همه درگیر درس بود

البته اینایی که میگم کراش جهت فان بود

یکی هست که ۳ ساله عاشقشم،اما خب یکطرفه است و کلا تو فاز این مسائل نیست

اما اینطوری ام نیست که دختر اهل پارتی و اینا بخواد

صرفا هیچ دختری رو نمیخواد شانسسس😂

من خانواده پدریم کلا فره منم هستم بودم پسرونه زدم الان حالت داره برام عادیه ولی اعتماد بنفسم تا جایی ...

عه اگه قد هاشونم بلنده یکیشونو واسه من اوکی کن😂😂😂

فر سیم تلفنی دوست دارممااا

ولی خدایی من تاحالا خونه دوستم نرفتم تو عمرمم یه بار بابام گفت این کلاستو نرفتی کجا بودی (امتحان داش ...

سنت پایینه احتمالا

البته زیادی منزوی یا محافظه کارم خوب نی

دوست دختر خودمم اینجوری بود ولی بعدش که یکم چرخید و دید خیلی عوض شد :(

اینکه خیلی چیزا رو ببینی و بدونی و موقعیتشو داشته باشی ولی خوب بمونی هنره

نه توی محدودیت یا وقتی کلا خیلی چیزا رو نمیدونی

پسر خوبیم

مسئله اینه که من هر کراشی داشتم میخواست ادامه تحصیل بده!گیر یه عده ادم هدفمند افتادم😂یکیشون دکتر بو ...

پسرای دور من یه عده ادم علافن و به فکر خوش گذرونی

فک کنم فقط،یه من هدفمند باشم 

این اخریه شاید دختر نمیخواد پسر میخواد 

کی جوابگوعه

سنت پایینه احتمالاالبته زیادی منزوی یا محافظه کارم خوب نیدوست دختر خودمم اینجوری بود ولی بعدش که یکم ...

نه واقعا 

مامان بابام اونجوری نیستن همه چی و دیدم دوست پسر هم داشتم میدونم و دیدم و شناختم همه چیو 

خودم دوست ندارم وقتمو با چیزای الکی و دو روزه تلف کنم 

من شده تا ۹ شب هم کلاس داشتم 

و میتونستم نرم ولی خب حوصله جنگولک بازیا و نداشتم 

پسرای دور من یه عده ادم علافن و به فکر خوش گذرونیفک کنم فقط،یه من هدفمند باشم این اخریه شاید دختر نم ...

وای خدا نکشتتتت😂😂😂

اتفاقا یبار بهش گفتم

گفتم خیلی مشکوکیا

انقدر نسبت به دخترا گارد داری عادی نیست

اخه اینم علوم پزشکی بود،بعد یبار گفت std(بیماری هایی که از طریق روابط جنسی منتقل میشن) خیلی زیاد شده و متاسفانه بین پسرا هم خیلی رایج شده گِ*ی منظورش بود،

بعد گفت متاسفانه دوتا از دوستای خودمم درگیرش شدن

گفتم مطمئنی خودت یکشون نیستی؟😂!!!

دیگه بقیه بحث قابل گفتن نیست😂😂

وای خدا نکشتتتت😂😂😂اتفاقا یبار بهش گفتمگفتم خیلی مشکوکیاانقدر نسبت به دخترا گارد داری عادی نیستاخه ...

وای وای کنجکاو شدم چی گف

اره ابجی خانوم پسرا الان با پسر میرن 

قدیم بود عاشق سینه چاک دختر میشدن 

دختری که هی راه به راه کراش داره هم کنسلهچیه مد شده جدیدا.کراش چه کوفتیه.ما چرا 10 ساله قفلیم رو یکی ...

یکی از دخترای ۱۰ کلاس زبانم

اره من کراش زدم رو فلانی با دوست پسرم اونجا رفتم با اونیکی دوست پسرمم فلان جا اکسم این کادو و داد بهم 

جدی هم داشت

میگم دخترای خونگی کمن نگو نه