2777
2789
عنوان

بتا دوازده هزار

108 بازدید | 8 پست

عدد بتام ۱۰ روز بعد از عقب افتادن پریودم ۱۵۰۰ بود حدودا ۴ روز بعد بتام ۱۲۸۰۰ بود آیا عددش نرماله؟ مشکلی نداره؟

من هیچ علائمی ندارم طبق آخرین پریودم الان تقریبا ۶ هفته هستم آیا نداشتن هیچ گونه علائمی خطر نداره؟ سینه هام فقط صبح ها یکم ورم داره که اونم بعدش شل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تازس چه علائمی همه چی هم نرمال ذهنت رو الکیص نگران و اشفته نکن.علایمت کم کم میاد که برای همه یه مدل نیست هر کسی ی جور مثلا من خیلی زیاد حالت تهوع داشتم دختر خالم اصلا نداشت 

سونو قلب رو کی نوشته دکتر برات برو صدای قلبش رو که بشنوب از این مرحله عبور میکنی ولی کلا تا بخدای زایمان کنی اگر فکرت رو بخای اینطوری نگران بار بیاری باید خر روز استرس یه چیزی رو داسته باشی سعی کن خودتو اروم کن

عزیزم دکتر برو اون بهتر راهنمایی ت میکنه علم ش رو داره

تو اون هفته دو بار دکتر رفتم ولی دکترم خیلی سرش شلوغه از ایناست که هرسری باید ۴ ۵ ساعت تو مطب بشینی برای بتا دومیه دیگه نرفتم اون دفعه بهم گفت ۱۰ روز دیگه برای سونو میتونی بیای

سونو قلب رو کی نوشته دکتر برات برو صدای قلبش رو که بشنوب از این مرحله عبور میکنی ولی کلا تا بخدای زا ...

اخه پارسال سقط داشتم بخاطر همین استرس دارم یکسالم بود که تو اقدام بودم خیلی ام دکتر رفتیم شوهرم مشکل داشت قرص خورد تا الان که باردار شدم ولی از هیچی دیگه مطمئن نیستم

اخه پارسال سقط داشتم بخاطر همین استرس دارم یکسالم بود که تو اقدام بودم خیلی ام دکتر رفتیم شوهرم مشکل ...

اصلا نگران نباش همه چی به امید خدا خوب پیش میره همه چی هم نرمال خیالت راحت من ۶ هفته بودم زفتم سونو قلب میخوای یه هفته دیگه صبر کن بعد برو که دیگه خیالتم راحت باشه

تو اون هفته دو بار دکتر رفتم ولی دکترم خیلی سرش شلوغه از ایناست که هرسری باید ۴ ۵ ساعت تو مطب بشینی ...

اگر کارش خوب بمون با همین دکتر ولی من هم دکترم عالی بود ولی سرش خیلی شلوغ خودشم ویزیت نمیکرد دستیاراش میکردن به اون ی توضیح میداد اون نسخه میداد به خاطر همین دوس نداشتم گشتم ی دکتر اقا اونم خیلی معروف بود پیدا کردم رفتم پیشش  دکتر اولی که دیگه نرفتم پیشش چیزی نمیگرفت ولی دومی ربع سکه میگرفت