2777
2789

پیشنهادی برام داره ؟آدابی داره ؟

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

آره من شدیدا بهش اعتقاد دارم نه آداب خاصی ندارا روزی یه زیارت عاشورا بخون فقط

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره من شدیدا بهش اعتقاد دارم نه آداب خاصی ندارا روزی یه زیارت عاشورا بخون فقط

الاماسیا دعا حاجت محال دارم لطفا برام امضام اگه دوست داشتید دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاماسیا دعا حاجت محال دارم لطفا برام امضام اگه دوست داشتید دعا کنید

محتاجم به دعا عزیزم ایشالا که شما هم حاجت روا بشید💚 ولی این که خواسته محالی نیس اتفاقا خواهرم متوسل شد به همین شهید برا شوهرش خیلی زود یه شغل خوب ردیف شد اصلا چیز غیرممکنی نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

محتاجم به دعا عزیزم ایشالا که شما هم حاجت روا بشید💚 ولی این که خواسته محالی نیس اتفاقا خواهرم متوسل ...

توکل بخدا مممنونم والا گره افتاده دیگه درمونده شدیم شده آرزو 

توکل بخدا مممنونم والا گره افتاده دیگه درمونده شدیم شده آرزو

ایشالا از همین فردا شروع کن مطمئن باش بی جواب نمیذارتت اگه جواب گرفتی حتما تگم کن

ایشالا از همین فردا شروع کن مطمئن باش بی جواب نمیذارتت اگه جواب گرفتی حتما تگم کن

حتما امیدوارم خدا کمکمون کنه ۷ ساله واقعا انگار دسته دانیل رد گلومونه اونم با بچه ک اول مدرسه و خرجشه بخدا دو ماه هر ۱ ساعت بخدا التماس میکنم توکل ب خودش

حتما امیدوارم خدا کمکمون کنه ۷ ساله واقعا انگار دسته دانیل رد گلومونه اونم با بچه ک اول مدرسه و خرجش ...

ایشالا درست میشه عزیزم توکلت به خدا باشه توسل کن به همین شهید دستش خیلی خوبه من بارها ازش نتیجه گرفتم