2777
2789

من واسه شب یلدا اولم با همسرم هماهنگ کردیم خریدا ومیوه و آجیل وهرچی میخواستن بیارن رو تزئینشو سپردیم به یه مزون،اونام اومدن تزئین کردن تو خونمون

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شما واسه مهمونایی که میان آجیل و دو سه نوع میوه و انار دون شده آماده کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من واسه شب یلدا اولم با همسرم هماهنگ کردیم خریدا ومیوه و آجیل وهرچی میخواستن بیارن رو تزئینشو سپردیم ...

چه لاکچری 😆😆😆

خوشبخت بشین عزیزنمممممم

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

خانواده شوهرم اصلا یلدایی واسم نیاوردن 😏😏البته رسم ندارن 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
من واسه شب یلدا اولم با همسرم هماهنگ کردیم خریدا ومیوه و آجیل وهرچی میخواستن بیارن رو تزئینشو سپردیم ...

اینا نمیگن بهم که چی میارن میخوان سورپرایز کنن😏😏😏😏😏😏

معمولا وسط یا کنار سالن یه فضایی رو آماده میکنن برای چیدن هدیه ها

اگه دوست داری میتونی با میز و لحاف خوشگل یه کرسی نمادین درست کنی با تزئینات قدیمی تا هدیه هات رو که آوردن بچینی روش

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یعنی ما نباید میوه این بخریم؟؟

واسه پذیرایی چرا عزیزم

به همسرتم بگو یه کیک بخره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما هم باید یه چیزایی در حد مختصر آماده کنی ، میوه و شیرینی و تنقلات و ... شاید نیاوردند بعد چیکار ...

منم همونو میگم چون نمیدونم اونا چقد میخوان بیارن که