2777
2789
عنوان

سنگ شانس

1696 بازدید | 18 پست

دوستان شما به سنگ شانس اعتقاد دارین؟

زن کریستین یبار میگفت سنگ شانسم همیشه همراهمه برام خوش شانسی میاره، برا همینه انقدر اتفاقای قشنگ عجیب غریب براش افتاده

چجوری میشه فهمید سنگ شانسمون چیه؟؟؟؟

مامان من گیر داده بیا مهره مار بهر ای خداااا☹️😤

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهره مار که بدتر گره میندازه به کار آدم، شیطانیهولی سنگ شانسو خیلیا همراهشون دارن و اتفاقای خوب ب ...

از کجا باید بگیری سنگ شانس رو 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نه مهره مار که بدتر گره میندازه به کار آدم، شیطانیهولی سنگ شانسو خیلیا همراهشون دارن و اتفاقای خوب ب ...

اره یه بار گرفتم به خدا ازبس بد اوردم و همه ازم بدشون میامد اندختمشون دور ولی سنگ نشنیدم چه جالب ازکجا بخرم و چه سنگی؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اره یه بار گرفتم به خدا ازبس بد اوردم و همه ازم بدشون میامد اندختمشون دور ولی سنگ نشنیدم چه جالب ازک ...

پیدا کردن سنگ کار راحتیه

الان ما نمیدونیم چجوری سنگ شانس خودمون رو پیدا کنیم که چی هست اصن

پیدا کردن سنگ کار راحتیهالان ما نمیدونیم چجوری سنگ شانس خودمون رو پیدا کنیم که چی هست اصن

همون خیلی سخته محاسبه اش

اعتقاد ندارمیبار از اونجایی که گردنبند و اینا سنگ میفروختن، خریدم گفت سنگ شانس ماه تولد چرت بود.ولی ...

نه محاسبات داره

همینجوری نیست که بری بگی متولد دی هستی سنگ شانس دی بهت بده

برا هر شخص با تولد دقیقش و یسری مشخصات سنگ شانس داره هر شخص

یعنی مهره مار و اینا راسته؟!

اره بابا تازه اصل بود ولی به جای اینکه جذب کنم بدتر دفع میشدن😂الانم چون کسی عاشقم نمیشه مامانم میگه دوباره بگیر