2777
2789
عنوان

بنظرتون چه رفتاری کنم

49 بازدید | 6 پست

دوستان من پنج سال با شوهرم دوست بودم ازش هیچی ندیدم شب عقد دیدم دختر عموش گریه کرد تو جشن ما مشکوک شدم هرچی قسم دادم شوهرمو گفت من نمیخواستمش تا فهمیدم دختر چیه با تو دوست شدم تو ۱۹ سالگی بعد دختر عموش خیلی کرم می‌ریخت من گفتم به شوهرم باهاش صمیمی بودی گفت سلام هم نمی‌کردیم الان بعد دو سال تو لپ تاپ شوهرم عکسای ۱۶ یا ۱۷ سالگیشون دیدم هم با خانواده ها هم دوتایی عکس داشتن دو روزه با شوهرم قهرم بنظرتون باهم بودن یا نه من همه اطرافیان شوهرم اذدواج فامیلی کردن جز شوهرم که پنج سال جنگید گفت منو میخواد توره خدا بگید چیکار کنم پدر شوهرم قسم خورد با هم نبودن ولی شوهر من با هیچ دختری از فامیل عکس قدیمی نداشت جز این که میگه ازش متنفر بوده و دوسش نداشته این عکسا چیه پس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیتش نکن شوهرت روخودت میگی ۵سال جنگیده با تو ازدواج کنه

خوب اخه دست روی قران گذاشته بود که با دختر عموش نبوده و عکسی ننداخته تاحالا بعد دوسال زندگی الان دیدم عکساشون پسر بسته ای هست همین الان خیلی چیزارو نمیدونه اما جرا با اون عکس داشته نگفته 

عکس آخه واقعا چیز مهمی نیست که گیر میدی 

بیش از حد داری حساسیت نشون میدی

ببین ممکنه حتی مثل خواهر برادر بودن دختره هم خواسته بگه مثل برادر مهمه براش عروسی گریه کرده.

من یه مورد میشناسم اینطوری