2777
2789
سلام عزیزم لطفا برای منم بخون از خدا بخواه معجزه کنه برام.خیلی حالم خرابه.فقططط امیدم به خداس که م ...

توام نی نی میخوای😔

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
پس لایک کننده ها رو حساب نمیکنی اول بودم من 😕😕😕

ببخشید حواسم نبود

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام نی نی میخوای😔

نه عزیزم من هنوز مجردم. من دلم یه جایی پیش یه نفر بددد جوری گیر کرده.شب و روز از خدا میخوام که برگرده.یا اگر به صلاحم نیست خدا یه جوری دلمو آروم کنه.دعا کنین برام بچه هاااا.

نه عزیزم من هنوز مجردم. من دلم یه جایی پیش یه نفر بددد جوری گیر کرده.شب و روز از خدا میخوام که برگرد ...

تورو خدا بزور نخواه.خاله من عااشق یکی بود از 

۱۳ سالگی .هزار تا نذر کرد زیارت رفت میخواست خودشو بکشه .آخره بهش رسید ولی پشیمون بود و قبل عروسی پسره فوت کرد.ایشالا خوش بخت شی 😙😙

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!