2777
2789

گفت دوشنبه بریم خرید کنیم منم گفتم نمیرم بعد یکم جر و بحث کردیم من خیانتشو زدم تو سرش 

گفت من بمیرم تو خوشحال میشی منم گفتم بخاطر اینکه مردی خوشحال نمیشم بخاطر اینکه میتونم برم دنبال زندگیم خوشحال میشم بعد گفت باشه سه شنبه بجای روزمرد میای سرقبرم 

منم گفتم وصیعت نامه بنویس بگو دوس دخترم ولم کرد و..  از من اسمی نبر تو دردسر نیفتم بعد گفت خدافظ منم گفتم منم بخشیدمت نگران اون دنیاتم نباش راحت برو

نگین تقصیر منه حقشه وقتی خیانت میکنه باشه خیانت بکنه منو طلاق بده بعد بره دنبال هرزه هاش عوضی

منم سه شنبه بخاطر باباش میرم چون روز پدره ک ناراحت نشن

بنظرتون کاربدی کردم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا نمیشی اخهوقتی قصد جدا شدنو نداری اینجوری بازی کردن با روان خودت خطرناکه خودت آسیب میبینی

طلاقم نمیده عوضی

خانواده بیغیرتم پشتم نیستن همش بخاطر ابرشون حاضرن منو تو هر چاهی بندازن

کاری از دستم برنمیاد بجز اینکه بمیرم

طلاقم نمیده عوضیخانواده بیغیرتم پشتم نیستن همش بخاطر ابرشون حاضرن منو تو هر چاهی بندازنکاری از دستم ...

خدا نکنه برا سلامتی خودت هم که شده برو پیش مشاور

سلامتی روحی از سلامت جسمی هم مهمتره 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞