2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در کرج

622 بازدید | 29 پست

سلام ، اگه میشه یه دکتر زنان خوب در کرج بهم معرفی کنید ، چند ماهه اقدام به بارداری کردم ولی نتیجه نگرفتم میخوام دکتر برم منتها دکتر خوب نمیشناسم ...خیلی میخوام باحوصله و مهربون باشه 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب و با حوصله نداریم خوبا اصولا ده پونزده ثانیه واست وقت میذارن

😓😓😓

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مژگان جهانفر.محمد محتصبی.

مژگان جهانفر و شنییدم ... واقعا کارش خوبه؟ 

سوسن کیانی خوبه نرسیده به طالقانی ساختمون نیلوفر روزهای زوج عصر هست منشیاش از یک هستن.دکتر زهرا حیدر عالیه کیلنیک رویش تو خیابون ۱۸ عظیمیه ولی مطبش تهرانه.ولی کلینیک واسه  خودشه ناباروریه تخصصش

مژگان جهانفر.محمد محتصبی.

محتصبی دیگه واقعا پیر شده میلرزه من موقع زایمان دیدمش ترسیدم دوستمو سزارین کرد دو روز نزاست چیزی بخوره دختره داشت میمرد ولی من دکترم نوشین جعفری بود شبش غذا خوردم

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍
سوسن کیانی خوبه نرسیده به طالقانی ساختمون نیلوفر روزهای زوج عصر هست منشیاش از یک هستن.دکتر زهرا حیدر ...

مطبش تو کجای تهرانه؟

نوشین جعفری

آدرسش کجاست؟

اره من خیلی راضیم.خیلی صبورو مهربونه

👌👌👌

محتصبی دیگه واقعا میر شده میلرزه من موقع زایمان دیدمش ترسیدم دوستمو سزارین کرد دو روز نزاست چیزی بخو ...

اره خیلی پیره .میگن واسه نازایی دکتر خوبی.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩