2777
2789
عنوان

پختن گوشت تو شیشه

599 بازدید | 16 پست

سلام دیدم ی سریا گوشتو تو شیشع میپزن برا بچها . شیشه نمیشکنه ؟ شیشه ی خاصی میخواد ؟

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیشه معمولی فقط سرد نباشه قبلش با اب گرم پر و خالیش کن تا هم دما بشه میذاری توی قابلمه پر از ابجوش و با حرارت کم میذاری هفت ساعت میپزه 

دربش حتما فلزی باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

شیشه زیتون که از بیرون میگیری ضد حرارته چون اونا تو کارخونه همینقدر داغش میکنن کنسرو شه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

شیشه ی در فلزی باید باشه ،توی قابلمه که تا نصف شیشه تو آب باشه ،فقط حین پخت نباید تو قابلمه آب سرد بریزی شیشه میترکه وقتی هم پخت نباید شیشه رو زیر آب سرد بگیری اینا نکنه هاشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شیشه ی در فلزی باید باشه ،توی قابلمه که تا نصف شیشه تو آب باشه ،فقط حین پخت نباید تو قابلمه آب سرد ب ...

داخل شیشه چیا بریزم فقط گوشت ؟ دیگه اب نمیخاد ؟ 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

داخل شیشه چیا بریزم فقط گوشت ؟ دیگه اب نمیخاد ؟

نه آب نمیخواد، بستگی داره معمولا گوشت و یه تیکه پیاز و به کوچولو زردچوبه ميندازن،ولی بعضی ها مثلا هویج یاسبزیجات دیگه میندازن ، بلدرچین هم میشه ، قلوه ی گوسفندی هم میشه تو شیشه پخت واسه مریض یا بجه ها خیلی مقویه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

شیشه های معمولی فقط درب فلزی باشه 

وموقع جوشیدن نباید به قابلمه آب اضافه کرد یا اگه شیشه رو دراوردی نزاری رو سنگ وجای سرد 

گوشت رو بریز داخل شیشه، آب ونمک هم اضافه کن، چیز دیگه نمیخاد