booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 عنوان خانما جواب ثبت نام ایرانخودرو اومده 181 بازدید | 22 پست برید نگا کنید سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی 1403/10/22 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنادخترمامانی عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7601 پیامک نمیاد مگ ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 از همون سایت ikcosales سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 پیامک نمیاد مگ برای من در صورت واریز نکردن وجه توسط برنده اصلی ، رزرو شده. پیامکی هم نیومده سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 کیا برنده شدن؟ سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
baby_laandd1 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 176 سلام چرا برای من نوشته عدم انتخاب در الویت های مجاز؟میدونم برنده نشدم منظورم الویت هست یعنی من اشتباه ثبتنام میکنم؟
mmghgh عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 10509 برای من در صورت واریز نکردن وجه توسط برنده اصلی ، رزرو شده. پیامکی هم نیومده رزرو شده رو چجوری انتخاب میکنن
یسنادخترمامانی عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7601 برای من در صورت واریز نکردن وجه توسط برنده اصلی ، رزرو شده. پیامکی هم نیومده الان ازکجا بفهمم برنده شدم طرح مادرانم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 الان ازکجا بفهمم برنده شدم طرح مادرانم برو توی همون سایتی که نوشتم. توی پروفایلت . قسمت جزئیات سفارش سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 سلام چرا برای من نوشته عدم انتخاب در الویت های مجاز؟میدونم برنده نشدم منظورم الویت هست یعنی من اشتبا ... نه برای منم برای اون یکی انتخابم همینو نوشته سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 رزرو شده رو چجوری انتخاب میکنن نمیدونم والا نوشته رزرو)در صورت عدم واریز وجه توسط برنده اصلی اصلا نمیدونم از کجا باید بفهمم برنده اصلی واریز کرده یا نه سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
پیشول عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 2717 برای من در صورت واریز نکردن وجه توسط برنده اصلی ، رزرو شده. پیامکی هم نیومده منم رزروم به نظرت چند درصد احتمال در اومدن هست؟کی جواب میدن؟
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 منم رزروم به نظرت چند درصد احتمال در اومدن هست؟کی جواب میدن؟ نمیدونم عزیزم ۰ سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 شما بهت اس ام اس اومد؟برنده شدی؟ نه نیومد سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی