2777
2789
عنوان

راه حل برای خروپف شوهرم 🤪🥱🥱🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست
اخه خودش دوس داشت تا عید ی ذره وزنش بره بالا 🚶‍♀️🚶‍♀️

خب ممکنه بعلت وزن باشه چون قبلش میگی خروپف نداشته 

انگار زیادی بالارفته 

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

خب ممکنه بعلت وزن باشه چون قبلش میگی خروپف نداشته انگار زیادی بالارفته

اره قبلا خروپف نمیکرد 

ببینم میتونم راضیش کنم ورزش کنه😂😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲نگووووو من خیلییی بدخوابم و سبک خواب ۲۳سال باهام بوده چجوری زود عادت میکنم🥲🥲

باور کن منم بعضی شبا حتی گریم میگرفت چند بار با متکا میزدم تو صورتش که ساکت شه🤣

ولی خب چیکار کنم دست خودش نیست دلمم میسوزه بیدارش کنم انقدر خسته میشه شب دور از جونش عین جنازه میوفته میخوابه 

من خودمو مشغول کردم‌در طول روز 

کار میکنم‌ باشگاه میرم‌ پیاده روی میکنم دانشگاه میرم 

خلاصه که انقدر خودمو خسته میکنم که بمب هم بیدارم نکنه چه برسه خور و پف های شوهر جان😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اره قبلا خروپف نمیکرد ببینم میتونم راضیش کنم ورزش کنه😂😂

😐😂احتمالن ریادی خودشو تپل کرده 

بگو اندامی تر شو عزیزم ورزش کن

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

باور کن منم بعضی شبا حتی گریم میگرفت چند بار با متکا میزدم تو صورتش که ساکت شه🤣ولی خب چیکار کنم دست ...

🤣🤣🤣🤣🤣اخییی 

ب خدا بهترین کارو میکنی 

من ن کلا بیکارم ادم بیکارم با ی بشکن بیدار میشهص😂😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

😐😂احتمالن ریادی خودشو تپل کرده بگو اندامی تر شو عزیزم ورزش کن

🤣🤣🤣اخییی ولی تازه خوب شده 

هیچ راهی هیچ راهی😒 .همه میگن چطور تحمل میکنی .ولی منم جدبدا خوابم سبک شده و خیلی اذیتم

ووایدخیلیییی سختهه واقعاا