2777
2789

سلام دوستان ، راستش من گودی کمر و یه مقدار قوز دارم شونه هام و سینه هام هم افتاده ست شکم هم دارم به نظرتون باشگاه چه رشته ای ثبت نام کنم؟ اصلا درست بشو هست هیکلم؟ ممنون راهنمایی کنید

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس به نظرتون همون بدنسازی خوبه ایروبیک نیاز نیست؟ رشته های دیگه چی؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
ممنون از همگی

یه آقای بی تربیت هم تو تاپیکته

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
پس به نظرتون همون بدنسازی خوبه ایروبیک نیاز نیست؟ رشته های دیگه چی؟

من شنیدم اولین ورزش اصلاحی پیلاتس هست.یچیزی بین یوگا و ایروبیک هست

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
بازی کردن باشوهر

خانوما اینو گزارش بزنید.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

شوهر با وکون و سینه بازی منه خودش یه ورزشه

بی تربیت