2777
2789
عنوان

نظرتون راجب من چیه😎🫂

651 بازدید | 54 پست

بنظرتون چن سالمه

اخلاقم چجوریه 

مخلص همه ای نظرات هستم👭💋

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

۱۶/۱۷

مهربون

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

۱۶/۱۷مهربون

۱۹ 

ممنون💋

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای باهات حرف زدممم

خیلی مهربونیی به نظرم درونگرا میخوری و اینکه تودار 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

وای باهات حرف زدمممخیلی مهربونیی به نظرم درونگرا میخوری و اینکه تودار

فدای تو عزیزوم

اولین نفری هستی که تاحالا بهم گفتی درون گرا🥲🫂

معمولا زبون درازم😂😎

فدای تو عزیزوماولین نفری هستی که تاحالا بهم گفتی درون گرا🥲🫂معمولا زبون درازم😂😎

بووووس

عه شاید من اشتباه فهمیدمم😭😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بووووسعه شاید من اشتباه فهمیدمم😭😂

فدای تو

عزیزم😂🫂

@وحشی_زیبا2

سلیطه خودومی😂 

عشقییی بامرام

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

سلیطه خودومی😂 عشقییی بامرام

جیگر ی جیگر 🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂 فدای تو عشق من🫀💋💋💋💋💋

این چند وقته که باهات دوستم، دختر مهربونی هستی، هیچ بدی ازت ندیدمآرومی و دوست داشتنی❤️✨

فدایت گل من👭

خدانکنه قشنگ💚💚✨

قربونت👭👭