2821
2789
عنوان

خاطرات

45 بازدید | 3 پست

حالم خوب نیست از وقتی کات کردم حالم خوب بود تا اینکه شنیدم عروسی کرد دنیا رو سرم خراب شد تازه فامیل دور هم هست فامیلامون فالو داشتن اونو الان زنش هم فالو کردن نمی‌فهمم این کارا ینی چی فضولن چقدر الآنم دارم میبینم چرا هیچ کس نمیاد سمتم چرا کسی منو دوست نداره اون چطور دوسم داشت بحث دعوا خیلی داشتیم میگم به درک هر کی بگیری بحث دعوا دارن درسته مال مام زیاد بود یا مثلا احترام هم نبود خانوادش دخالت میکردن ولی مهم اینه دوسش داشتم من الان جدی نمیتونم هر کاری میکنم نمیتونم عاشق یکی دیگه بشم دوسش داشته باشم😭😭همش تو ذهنمه خستم دارم دیونه میشم دیگه چرا از ذهنم نمیره کاش اصلا بهم نمیزدم چطور میتونه بعد من زن بگیره با اون رابطه داشته باشه چطور دلش میاد بعد دو ماه بره چرا من نتونستم ها اون که داره زندگی می‌کنه چرا من نمیتونم خستم از این وضع راهنمایی کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.