2821
2789

میشه بگین هزینه کرایه از فرودگاه تا تاکسیم چقدره ؟ کلا کرایه هاش چطوره

کلا خرج و مخارج ضروریش چقدره ؟

تو استانبول اگه هیچی خرج نکنم.فقط برای دیدن مناظر و مکان تاریخیش برم.چقدره

هزینه پرواز و هتل رو دادم هیچی نمونده برام 

۱۰تومن کافیه؟.

فرودگاه تو قسمت اسیاییه درسته؟ 

خیلی طولانی بود ، با تاکسی هم گرون شد ، سه سال پیش ۶۰۰ تومن پول خودمون شد .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نه ۱۰ تومن خیلی کم . ما ترنسفر داشتیم همه جاهم لیدر همراه گرفتیم . اما استانبول خیلی شهر گرونیه . کف کف  بدون خرید نفری ۱۷ تومن میخواید با غذای خیلی ساده و ارزون و مثلا استفاده  از مترو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

10 میلیون خیلی کمه حداقل 500 دلار ببرینغذا گرونه ارزونترین غذا 250 لیر هستمترو هر بار 40 لیر هست

اگه کنسرو ببریم چی یا غذای آماده ؟

میشه درخواستم رو قبول کنید خیلی سوال برام پیش اومده چون برای اولین باره که میخوام برم.

نه ۱۰ تومن خیلی کم . ما ترنسفر داشتیم همه جاهم لیدر همراه گرفتیم . اما استانبول خیلی شهر گرونیه . کف ...

میشه درخواستم رو قبول کنید ممنون میشم از تجربتون استفاده کنم چون برای اولین باره که میرم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز