2777
2789
عنوان

از چندسالگی میتونم بچم توخونه تنها بزارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 103 پست
چطور جاریم از ۶ /۷ سالگی میذاشت ای بابا ماهم ادمیم بخدااا

جاریت احمقه خواهر من

مگه قراره توام عین اون باشی

مگه شوهر نداری ک بچه رو نگهداره به کارات برسی ...

مهد برای چی گزاشتن همین وقتا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐باور کن تا الان ک ۱۵ سالشه نزاشتم خونه هر جا برم میبرمش😂😂😂از بچگی تا الانمگه اینکه باباش خونه ب ...

باشگاه نمیری یا ارایشگاه و استخر؟

پسره یا دختر

من پسره هرجایی ک نمیشه برد اجازش نمیدن

این تنبل بار اومدن نیست با عرض معذرت اینکه در حق شما ظلم کردن قرار نیست رویه همه بشه...بجه کلاس سومی ...

به جز تنها رفتن مدرسه با بقیه موافق نیستم

پسر من ۶ سالشه بلده گازو روشن کنه دیشب چایی دم کرد..کثیف کاری داشت ولی یاد میگیره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
آفرین کارخوب رو شما میکنی

میدونی بیرون برم دیگه تمام فکر ذکرم اون میشه ..😖😖همه چی کوفتم میشه ..ولی باهام هست حتی دکتر رفتنم آرومم

البته شوهرمم حساسه  همش تو فکر اینکه بچه رو تنها نزارم 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

هر سه باهمن البته شیفت ظهر که میشه دختر ۸سالم میره کلاس دوم میره مدرسه دوتادختر کوچکترم تا من بیام ت ...

کار خطرناکیه. کار یبار میشه.یهو دعواشون پیشه ی بلا سر هم میارن

خوبه کوچیکه بهونتو نمیگیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هر سه باهمن البته شیفت ظهر که میشه دختر ۸سالم میره کلاس دوم میره مدرسه دوتادختر کوچکترم تا من بیام ت ...

یعنی دوساله رو بچه هفت ساله نگه میداره؟

جالب. 

جیش پی پی؟

بلاخره کارای‌خطرناک داره 

parasoo1989@
اوه، چه بد! من کلاس سوم ابتدایی بودم پدر مادرم سرکار بودن به برادرم ناهار میدادم و میبردمش مدرسه ب ...

الان زمونه فرق کرده.دزد و خلافکار و ...زیاد شده بچه کلاس سومی تنها تو خیابون خدای نکرده یکی دستشو بگیره با یه بهونه ای ببرتش یا ماشین بزنه بهش چیکار باید کرد.دختر منم کلاس سومیه.اصلا جایی حق نداره تنها بره.ولی شده من تا سرکوچه مغازه برم بیام در حد پنج دقیقه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
این تنبل بار اومدن نیست با عرض معذرت اینکه در حق شما ظلم کردن قرار نیست رویه همه بشه...بجه کلاس سومی ...

پدر مادرم لطف کردن

اگه نمیکردن برادرم بورسیه نمیگرفت تنها تو یه قاره دیگه زندگی کنه

منم نفر اول دو و میدانی بشم

هم ورزشکار بار بیام هم یه گوینده و هم یه اشپزی عالی

بچه ده ساله، دیگه باید بتونه کاراشو خودش بکنه. تنبلی و تن پروری بدترین ظلم به اینده کوچولوهاته. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱