2777
2789
عنوان

خرید عقد و عروسی کمک

234 بازدید | 32 پست

سلام دوستان ما خرید عقد نداشتیم بعد الان میخوایم خریدا رو انجام بدیم .

مامان من دوتا چمدون ها رو خودش پول داد بعد اونشب رفتیم اتو مو ،بابلیس بخریم بعد به همسرم گفتم‌‌میخوای ریش تراشم از اینجا بردار بعد برداشت مادرشوهرم به فروشنده گفت فاکتور و فیش واریزی و بزاره تو نایلون ک مامانم کارت به کارت کنه به کارت همسرم خیلی ناراحت شدم نه از اینکه مامانم باید پرداخت کنه چون خرید ریش تراش پای خانواده عروس از اینکه گفت فاکتور و اینا رو بزاره انگار من اونجا نبودم نمیدونستم قیمتش چنده، تازه همه پولاهم از جیب همسرم میره .

یا برای خرید لباس میگه سرتا پا ما برای تو میخریم(با پول خود همسرم) شما هم باید سرتا پا برای پسرم بخرید بعد چند روز دیگه تولدشه مامانم براش کفش و کاپشن خریده و مامانم میگه میمونه کت و شلوار و کفش عروسی و لباس زیر و وسایل بهداشتی تازه ما براش کلی لباس شلوار خریدیم همین عید پارسال ۳ تا پیراهن و ۳ تا شلوارش براش خریدیم امسالم خودم میخوام براش پیراهن و شلوار بخرم کادو تولدش.

بنظرتون چطور برخورد کنم با خانواده همسرم. 

اشتباهی ک من کردم این بود بهشون گفتم چمدون خریدیم ولی نشستم فکر کردم میگم‌ یا بهشون میگم‌مامان من چمدون خرید حرف نصف نصف و نزد بعد شما فاکتور گرفتید یا میگم چمدون ها رو پس دادیم باید بریم یکی شما بخرید یکی ما چون واقعا زورم اومده از پرویی مادرشوهرم 😐😐😐

ببخشید دوستان طولانی شد .

اگه لیست خرید عقد و عروسی هم دارید برام بفرستید ❤️

واسه خرید عقد و عروسی دوتایی برید ک این جنجال ها به پا نشه

الان نقش مادرشوهرت چیه این وسط؟

واسطه بین شما و مغازه دار؟

یعنی تو و شوهرت نمیتونین خودتون خرید کنید ک اون میاد مو رو از ماست بکشه بیرون

نگید رسمه ک الان دیگه مثل قدیم نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد صحبت کن با شوهرت و مادرش 

وسایل داماد ما اینارو میگیریم 

موزر و سشوار و لباس زیر و ی دست لباس خونه و کفش و کت و شلوار و ادکلنم ک ست و ساعت ست و چمدون ست و جانماز ست و طلاجات و حلقه 

واسه عروس 

کفش و کیف و چادر رنگی و مشکی ونمازی و لباس خواب و زیر و لباس خونه ای وسشوار و اتومو و.... 

بیشتر چیزا ب خودتون بستگی داره بگیرید یا نه 

پول ست های ادکلن و.. نصف میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

درمورد خرید هم حالا که پدرشوهرت نقشی نداره پس با شوهرت توافق کن که چیزای ضروری بخرید چون اینجوری نه به خانوادت فشار میاد نه به شوهرت  

اگه پدرشوهر میخواست بخره فرق میکرد میگفتی کامل بخره که بعدا دیگع نمیخره

اما شوهرت الان هرچی نخره بعدا میخره 

واقعا حق داری ناراحت بشی

چیکار کنم بنظرتون تازه مامان من برای همسرم ۲ سال پیش یک سشوار خرید ۲۷۰۰ که الان ۳ یا ۴ تومن ریش تراشم شد ۱۶۰۰‌.

بعد اتو مو و بابلیس اونا کلش شد ۲ تومن😐

عزیزم زیادی سنگ تموم نذارین براشون. پارسال برای شما لباس گرفتن کا شما ۳ دست گرفتین؟

بعد با همسرت برین خرید. بگو من باید همه بازارا بگردم مامان پاش درد میگیره حوصلش نمی‌کشه. زحمت نمیدیم

برای چمدون هم اگه نگفتی ۲ تا برای شماست بگو بریم سایز بزرگ ترش یا کوچیک ترش رو شما بردارین. ما فلان سایزش گرفتیم اتفاقا. جنسش خوب بودم مامانم یکی هم برای خودشون برداشت...

مهربان باشیم   
لیست که داخل گوگل هست کامل و دقیق ولی ناراحتی شما کاملا بجاس عکس العمل همسرتون چی بود؟؟؟

مردا مثل ما خانوما به این چیزا توجه نمیکنن منم دیگه بهش هیچی نگفتم که ناراحت شدم ک ببینم ری اکشنش چیه 

ناراحت میشه اگه یوقت نبریمش زنیکه همه چیو به کاممون تلخ میکنه 🥲

شوهرت هویجه اون وسط؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مردا مثل ما خانوما به این چیزا توجه نمیکنن منم دیگه بهش هیچی نگفتم که ناراحت شدم ک ببینم ری اکشنش چی ...

اتفاقا باید توجه کنه

عروسی شما دوتاس

شما دوتا از این وسایل استفاده میکنید

شاید اصلا خیلی چیزا خریدنش ضروری نباشه

پول هم ک شوهرت میده

مادرشوهر این وسط چی میگه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40