سلام دوستان ما خرید عقد نداشتیم بعد الان میخوایم خریدا رو انجام بدیم .
مامان من دوتا چمدون ها رو خودش پول داد بعد اونشب رفتیم اتو مو ،بابلیس بخریم بعد به همسرم گفتممیخوای ریش تراشم از اینجا بردار بعد برداشت مادرشوهرم به فروشنده گفت فاکتور و فیش واریزی و بزاره تو نایلون ک مامانم کارت به کارت کنه به کارت همسرم خیلی ناراحت شدم نه از اینکه مامانم باید پرداخت کنه چون خرید ریش تراش پای خانواده عروس از اینکه گفت فاکتور و اینا رو بزاره انگار من اونجا نبودم نمیدونستم قیمتش چنده، تازه همه پولاهم از جیب همسرم میره .
یا برای خرید لباس میگه سرتا پا ما برای تو میخریم(با پول خود همسرم) شما هم باید سرتا پا برای پسرم بخرید بعد چند روز دیگه تولدشه مامانم براش کفش و کاپشن خریده و مامانم میگه میمونه کت و شلوار و کفش عروسی و لباس زیر و وسایل بهداشتی تازه ما براش کلی لباس شلوار خریدیم همین عید پارسال ۳ تا پیراهن و ۳ تا شلوارش براش خریدیم امسالم خودم میخوام براش پیراهن و شلوار بخرم کادو تولدش.
بنظرتون چطور برخورد کنم با خانواده همسرم.
اشتباهی ک من کردم این بود بهشون گفتم چمدون خریدیم ولی نشستم فکر کردم میگم یا بهشون میگممامان من چمدون خرید حرف نصف نصف و نزد بعد شما فاکتور گرفتید یا میگم چمدون ها رو پس دادیم باید بریم یکی شما بخرید یکی ما چون واقعا زورم اومده از پرویی مادرشوهرم 😐😐😐
ببخشید دوستان طولانی شد .
اگه لیست خرید عقد و عروسی هم دارید برام بفرستید ❤️