2777
2789
عنوان

ولنتاین

57 بازدید | 12 پست

به نظرتون زوده از الان برنامه ریزی کنیم؟

چی باید خرید من اولین بارمه😂😂

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

ست چرم،ساعت،جاسوییچی،ادکلن،انگشتر،بزارش تو یه جعبه دورت گلبرگ و چنتا شکلات شیکم بزار توش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ست چرم،ساعت،جاسوییچی،ادکلن،انگشتر،بزارش تو یه جعبه دورت گلبرگ و چنتا شکلات شیکم بزار توش

برای دوست پسرم میخوم بگیرم ، از یه طرفی میخوام خیلی زیاد نگیرم که از کادوی اون بیشتر نشه ... از یه طرفی دلم میخواد براش سنگ تموم بزارم

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوست پسرم میخوم بگیرم ، از یه طرفی میخوام خیلی زیاد نگیرم که از کادوی اون بیشتر نشه ... از یه ط ...

چندسالتونه؟ تا حالا برات کادو خریده ببینی تو چه رنجی میخره؟

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

22 سالمونه من برای تولدش t shirt برند خریدم اون برام عطر خرید ولی تقریبا تو یه رنج بودن

ما دوماهه تو رابطه ایم و فقط یه دفعه برام گل خریده و رستوران و کافه رفتیم و دیگه هدیه ای برام نگرفته

22 سالمونه من برای تولدش t shirt برند خریدم اون برام عطر خرید ولی تقریبا تو یه رنج بودن

توام عطر بخر،نهایت مال اون کمتر بود شرمنده میشه سال بعد جبران میکنه

توام عطر بخر،نهایت مال اون کمتر بود شرمنده میشه سال بعد جبران میکنه

خودم هم همین تو فکرم بود ... پس همینکار رو میکنم ... مرسی عزیزم🤍

ما دوماهه تو رابطه ایم و فقط یه دفعه برام گل خریده و رستوران و کافه رفتیم و دیگه هدیه ای برام نگرفته

خب تو دوماه اپل طبیعیه