2789
عنوان

دعا برای بارداری

119 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها،،یه آشنایی دارم که هفت ساله ازدواج کرده و شش ساله منتظر بچس،،خیلی اذیتش میکنن مادرشوهرش همش میگه یه زن دیگه برا شوهرت میگیرم،،همه دکترو دعانویسو دارو گیاهیو خسته کرده ولی بیفایده بوده،،ازتون میخوام ازته دل برای این دوستم که اسمش هداس و همه منتظرا دعا کنید🙏🙏🙏🙏🙏

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای طلب فرزند این دو آیه را در سجده بخوانند:(آل عمران 38 و انبیا 89)

مولایمان امام جعفر صادق(ع) منقول است : هر صبح و شب 70 مرتبه(سبحان الله) سپس 10 مرتبه (استغفرالله ربی و توب الیه) سپس 9 مرتبه (سبحان الله) و بعد 1 مرتبه ( استغفرالله ربی و اتوب الیه) بگوید.راوی می گوید جمع کثیری به این عمل مداومت نمودند و صاحب فرزند شدند.

-امام باقر فرمودند سه روز بعد از نماز های واجب ، بعد از نماز عشاء و صبح 70 بار (سبحان الله) و 70 با (استغفرالله) بگو و سپس آیه ( 10-12 سوره نوح) را بخوان. سپس در شب سوم نزدیکی کن.خداوند فرزند سالمی به تو عنایت می کند.

- اگر زنی فرزند دار نشود بر 2 قطعه کاغذ بنویسد ( بسم الله الرحمن الرحیم یا یحیی خذالکتاب بقوه و اتیناه الحکم صبیا)یکی را زن بر بازو ببندد و یکی را بشویند و زن و مرد هر دو آن آب را بخورند.فرزند دار شوند . حتی اگر زن عقیم باشد.

امام زین العابدین علیه السلام به بعضی از اصحاب خود ( که احتمالا فرزندی نداشته ) فرمود : برای این که خداوند

فرزندی نصیب و روزیت کند هفتاد مرتبه این ذکر را بگوید :

رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ وَ اجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ وَلِيّاً يَبَرُّ بِي فِي حَيَاتِي وَ يَسْتَغْفِرُ لِي بَعْدَ وَفَاتِي وَ اجْعَلْهُ‏

خَلْقاً سَوِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ شِرْكاً وَ لَا نَصِيباً اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْتَغْفِرُكَ وَ أَتُوبُ إِلَيْكَ إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

امام سجاد در ادامه حدیث فوق فرمود : هر کس این دعا را زیاد بخواند هر چه آرزو دارد از مال و فرزند و از خیر دنیا

و آخرت خداوند به او خواهد داد انشاء الله.

نمازی است که هنگام ظهر روز جمعه بین دو نماز خوانده می شود . محمد بن مسلم می گوید : امام صادق علیه السلام فرمود : هر کس بخواهد بچه دار شود بعد از نماز جمعه دو رکعت نمازبا رکوع و سجده های طولانی بخواند

و بعد از نماز این دعا را بخواند :

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ زَكَرِيَّا عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذْ نَادَاكَ‏ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ اللَّهُمَ‏ فَهَبْ‏

لِي‏ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ اللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اسْتَحْلَلْتُهَا وَ فِي أَمَانَتِكَ أَخَذْتُهَا فَإِنْ قَضَيْتَ فِي رَحِمِهَا وَلَداً

فَاجْعَلْهُ غُلَاماً مُبَارَكاً زَكِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً وَ لَا شِرْكا