2777
2789
عنوان

شوهر خودخواه

171 بازدید | 21 پست

۴ساله ازدواج کردم همدیگه رو هم دوست داریم ولی شوهرم خیلی خودخواهه مثلا همیشه بهم میگه دوست دارم ولی حرفت برام نیست یا نظرت برام اهمیتی نداره مثلا بعضی مواقع بهش میگم میشه منو بیشتر بیرون ببری حوصلم سر میره همش خودم تنهام ولی اون میگه نه من تو رو به اندازه میبرم منم بهش میگم خب من باید بهت بگم تو منو به اندازه میبری یا نه نه اینکه خودت بیای من زیاد میبرمت بیرون ولی اون حرف حرفه خودشه و اصلا اهمیتی به احساس من نمیده

یا مثلا میگه حق نداری بری باشگاه وقتی هم دلیلش رو میپرسم میگه دلیلی نداره چون من میگم نباید بری یا میگه اگه هم میخوای بری برو ولی از اون طرف برو خونه بابات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برام سواله چی این آدمو دوست داری 

چه حس امنیت و ارامشی میگیری از این ادم سمی

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

تاره بخدا بهم میگه نباید کراتین کنی نباید مانتو جلوباز بپوشی بخدا قیافم شبیه ننه ها شده حتی میگه ابر ...

بگو دیگه رسیدن به خودم اجازه از شما آقا که نمیخواد تو دلت نمیخواد زن تازه خوش برو رو داشته باشی باشگاه بره اینا 

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

دیشب باهاش کلی دعوا کردم حالا میخوام از سرکار اومد بهش بگم تکلیفم رو یکسره کن

هرکاری میکنی محکم پای حرفت بایست بخوای شل کنی اون بدتر میکنه

ببخشید معذرت میخوام ، شما انسانی نه عروسک یا حیوون خونگی که بخواد هرجور خواست کنترلت کنه 😶

این قسمت که خیلی همدیگه رو دوس داریم رو متوجه نشدم!!! اگر این دوست داشتنه که وای بحال تنفر

منم موندم شوهرم بهم میگه دوست دارم  ولی کاراش و رفتاراش بهم ثابت میکنه ک کلفت خونش هستم  ن زنش