2777
2789
عنوان

شوهر خودخواه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست
بخدا اتفاقا منم دیروز باهاش سر این موضوع دعوا کردم الانم قهرم😅

دیشب جلو جاریام اومد صدام زد ولی منم حواسم نبود بعد با یه صدای خیلی بلندتر و عصبانی طور اسمم رو صدا زد منم سریع رفتم گفتم چرا ابرومو بردی چرا همیشه جلو بقیه باهام بلند حرف میزنی بعد اومدیم خونه اومد بهم گفت که دوست دارم منم گفتم خب چرا همیشه جلو جاریام ابرومو میبری اونم گفت تو از عمد جواب منو ندادی منم هر چی قسم خوردم گفتم بخدا نشنیدم حواسم نبوده سری اون صدام زدی اونم گفت حرف تو برای من ارزشی نداره تو از عمد جواب منو ندادی و من حرف تو رو قبول ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب جلو جاریام اومد صدام زد ولی منم حواسم نبود بعد با یه صدای خیلی بلندتر و عصبانی طور اسمم رو صدا ...

واااایییی خدااااا 

بقران عین شوهر من 

جلو جمع همیشه همیشه خرابم میکنه خارو خفیفم  میکنه بعد میاد خونه بغل و بوس و..  

خیلی اعصابمو بهم ریخته 

واااایییی خدااااا بقران عین شوهر من جلو جمع همیشه همیشه خرابم میکنه خارو خفیفم میکنه بعد میاد خونه ...

دقیقاااا نمیدونم هدفش چیه ولی خودم حدس میزنم که میخواد جلو بقیه بگه ببینین من چقد قویم و میتونم زنم رو کنترل کنم

بخدا وقتی باهاش میرم بیرون از استرس میمیرم همش باید استرس داشته باشم هر کاری که بهم میگه رو انجام بدم تا ابرومو نبره

دقیقاااا نمیدونم هدفش چیه ولی خودم حدس میزنم که میخواد جلو بقیه بگه ببینین من چقد قویم و میتونم زنم ...

اررررهههه دقیقا منم همش سعی میکنم مراعات کنم  ک از کوره در نره  

خدا شاهده افسردگی گرفتم دیگه اونقدر بخاطر این اخلاقاش  لهم کرده 

همش هم منت میزاره ک من برات بیشتر از همه خرج میکنم 

بیشتر از همه میبرمت بیرون و..... 

دیگه بریدم  از شوهر یا زندگی کسی هم تعریف کنم میگه حسودی 😔😔😔 واقعا موندم دیگه 

اررررهههه دقیقا منم همش سعی میکنم مراعات کنم ک از کوره در نره خدا شاهده افسردگی گرفتم دیگه اونقدر ...

دقیقاااااا همیشه خودش رو بهترین میدونه و میگه من هیچ مشکلی ندارم و اونی که باید تغییر کنه تویی 

دقیقاااااا همیشه خودش رو بهترین میدونه و میگه من هیچ مشکلی ندارم و اونی که باید تغییر کنه تویی

آرررههههه همیشه حرفش اینه یهم میگه تورنگ پوستت سفیده  با سیاه بودی 

میگه لاغری با ید چاق بودی 

اونقدررررر ازم ایراد گرفته  اعتماد ب نفسم از بین رفته  داغونم از دستش