2777
2789
چه قشنگ ماله می کشی روی کثافت کاری های آمریکا و انگلیس و ربطش میدی به نفرینیک کلام منطقه ما غنی از ث ...

تمام منطقه دارند به نحو احسن زندگی می‌کنند فقط و فقط ایران و کسایی که با ایران دوستند بدبخت شدند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اتفاق برام افتاده اتفاقا😂😂هر دوش هست ولی باید سیاست داشته باشن بتونن قدرتشونو افزایش بدن مورد ...

پس زدم به خال🤣

ولی اگه یه آدمی که درحال پیشرفته رو هی بزنی تو سرش و پولشو بگیری معلومه نمیتونه پیشرفت کنه. وگرنه ایران بعد ۴۰سال تحریم به جایی رسیده که تو خیلی صنایع حرف برای گفتن داشته باشه. به نظرت اگه تحریم نبودیم الان به کجا رسیده بودیم؟!

تا اختلاس واقا زادگی ور انت از بین نره ،به هیچ جا

انشالله که امام زمان ظهور میکنه و درست میکنه وضعیت رو

ولی بازم نسبت به تحریم و ... خیلیه که رو پای خودمون وایستادیم هنوز. سوریه رو که نابود کردن کلا، لبنام و فلسطین هم که مردمشون بیچاره ان. ترکیه دوتا  قدم تا ورشکستگی فاصله داره. پاکستان و افغانستان هم که وضعیتش گفتن نداره.

همون عربستان هم اکثر مردمش بدبختن،فقط چند درصدشون وضعیت خوبی دارن.

تو خاورمیانه شاید یکی دوتا کشور درست حسابی داشته باشیم!!😂

انشالله که امام زمان ظهور میکنه و درست میکنه وضعیت روولی بازم نسبت به تحریم و ... خیلیه که رو پای خو ...

دید شما با ما خیلی فرق داره ،ما موافق هزینه کردهای این حکومت نیستیم

از جیب مردم عقده گشایی 

همون کشورهایی که گفتی اکثرا دوستی با ایران نابودشون کرده،که البته به خودشون اومدن وایرانو دک کردن

دید شما با ما خیلی فرق داره ،ما موافق هزینه کردهای این حکومت نیستیماز جیب مردم عقده گشایی همون کشوره ...

ترکیه و افغانستان و پاکستان و عربستان که تا الان دوست نبودن با ایران

سوریه هم از وقتی ایرانو کنار گذاشت به این وضع افتاد.

من با هزینه ایکه تو کشورهای دیگه میکنن مخالف نیستم،چون همش روی هم یک هزارم چیزی که شرکت های خودروسازی دارن ازمون میدزدن هم نیست.و اینکه مجبور نیستم ببینم بچم تو سرما جون میده چون وسط جنگیم.

ولی با حرفت موافقم که اگه دزدی و ... شون رو تموم میکردن تا الان خیلی پیشرفت بیشتری کرده بودیم.شاید قدرت اول جهان بودیم!

ترکیه و افغانستان و پاکستان و عربستان که تا الان دوست نبودن با ایرانسوریه هم از وقتی ایرانو کنار گذا ...

شرکت خودروسازی در انحصار حکومته،مال بابای من که نیست،در ضمن سوریه به نظر شما بدبخت شده چند سال دیگه می‌بینی که از ترکیه هم پیشرفته‌تره،در ضمن تحریم فقط برای مردمه،تمام سردمدارای حکومت از زندگی تو آمریکام دارن با کلاس تر زندگی می‌کنند،ما فقط تو خواب خرگوشی هستیم از تمام دنیا عقب موندیم

پس زدم به خال🤣ولی اگه یه آدمی که درحال پیشرفته رو هی بزنی تو سرش و پولشو بگیری معلومه نمیتونه پیشرف ...

اره قطعا درسته

ولی قدرت دست کسیه که بتونه تحریم بکنه نه تحریم بشه

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه