2777
2789

اولا خانما بهتون بگم که طبق قوانین کشور حتی اگه شوهرتون حق طلاق و خروج از کشور بهتون بده باز موقع طلاق و خروج از کشور زنگ میزنن از اون اجازه میگیرن دیدم که میگم منتهی حقشو حتما بگیرین

دوما عزیزان جوگیر نشین مهریه روببخشین،چند وقت پیش یکی از اقوام ما شوهرش مرد برابردای شوهرش میخواستن ارث این خانم و بچه هاشو بالا بکشن که رفت مهریه رو اجرا گذاشت اونو گرفت حداقل....

مردا کلی زنا رو تحت فشار میدن که اره تو داری خودتو میفروشی که مهریه میخوای ولی یه زن جزمهریه چیزی داره تو ایران؟گول نخوزینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حق طلاق ، حق ادامه تحصیل و سایر حقوق 

کاملا فرمالیته هست 

تنها حق تون که واقعا میتونین بگیرین مهریه هست 

اونم نه سکه

مهریه املاک

خونه ، زمین ، مغازه ، باغ هر چی ...

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ببین این برای همه صدق نمیکنهمن مهریم رو سر جریاناتی بخشیدماما الان همسرم دار و ندارش به نام منهماهان ...

عزیزم اگه دارو ندارشبه اسم شماست که انگار مهریه رو عندالمطالبه گرفتی فرق میکنه

دقیقا تو مهریتو ببخش فردا ببین چجوری شوهرت از این رو به اون رومیشه میگه عزیزم ما به درد هم نمیخوریم

با فرض اینکه شوهره هیچوقت خیانت نکنه سرد نشه و تا اخر عمر به خوبی و خوشی باهم باشن بعد از فوت مرد چی به سر اون زن میاد؟ 

اینجا تبلیغ بیخود میکنن که مهریه نگیری نمیدونن مهریه با قوانین دیگه جور درمیاد ،حق تصنیف اموال میگیرن شوهره بمیره دیگه دردش نمیخوره هیچی به خانم نمیرسه  چون این قرارداد فقط برای طلاقه 

بنظرم حضانت فرزند و گرفتن بزرگترین برگه برنده اس چون خیلی از مردای کم شعور هستن که تو اختلافات بچه ها رو اهرم میکننن و هیچ چیز باارزش تر از ارامش بچه نیست

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸