2777
2789

تا دیشب داشتم برای ازمون اموزش پرورش میخونم یه امیدی داشتم صبح پاشدم دیدم آشغالا بیانیه دادن که امسال نیروهارو از دانشگاه فرهنگیان جذب میکنن.انگار دنیا رو سرم خراب شد...از وضعیت شغلی الانم متنفرمممم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی کجاست این هبر مگه آزمون استخدامی رو برداشتن

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یعنی اصلاااا از آزمون استخدامی برنمیدارن؟

نخوندی اطلاعیه رو؟نوشته میخوان از فرهنگیان بگیرن.اگه حالا بازم نیاز بود از طریق کد۲۸...این ینی ممکنه مثل پارسال همه رشته هارو هم نخوان فقط یکسری خاص

نخوندی اطلاعیه رو؟نوشته میخوان از فرهنگیان بگیرن.اگه حالا بازم نیاز بود از طریق کد۲۸...این ینی ممکنه ...

نه چون من هنوز لیسانس نگرفتم،فوق دیپلمم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

فکر نمی‌کنم آزمون رو بردارن. یکی از استادهامون می‌گفت دانشگاه فرهنگیان هزینه داره براشون نمی‌صرفه و از طرفی کمبود معلم هم هست. از فرهنگیان بخوان نیرو بگیرن ۴ سال طول می‌کشه که برن سر کلاس.