اوایلش طبیعیه، حتی شماره چشم هم عوض بشه عینکتو عوض کنی بازم تا دو روز حس میکنی میخوای بخوری زمین🤣 من خودم پنج و نیمه نمرم ولی اکثر اوقات لنز میدارم بیرون توی خونه هم عینک میزنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم اولش ۷۵ صدم بودم گاهی زدم گاهی نزدم ک شدم پنج و نیم عزیزم و میخوام کم کم برم عمل کنم تا ته استکانی نشدم🥺🤣😭 نمیخوای عینک بزنی مثل من در کنارش یه لنز طبی هم داشته باشی عالی میشه ❣️
منم اولش ۷۵ صدم بودم گاهی زدم گاهی نزدم ک شدم پنج و نیم عزیزم و میخوام کم کم برم عمل کنم تا ته استک ...
تار دیدن وقتی عینک نمیزنی هم علتش اینه ک چشمت شفاف دیده با عینک و حالا دیگ حس میکنی بی عینک تاره، ب عبارتی چشمات ب شفاف دیدن خو گرفته ❣️ مثلاً من کلا بدون عینک یا لنز یک ساعت بمونم سردرد وحشتناک میگیرم فدات شم
ببخشید ی سوال دیگه هم دارماگه کلا عینک نزنم. بازشماره چشام بالامیره؟؟وراست میگن ک چون شماره چشمم کمه ...
میگم شما اگه عینک نزنی سرت درد نمیگیره؟ من هفت سال پیش وقتی سردرد های شدید اومد سراغم رفتم دکتر و فهمیدم چشام ضعیف شده! منم شنیدم ک میگن بهتر میشه شماره های پایین ولی خب واسه من هی بدتر شد شاید ب همون دلیل لجبازی با خودم، بعد جالبیش میدونی چیه اینکه بیشتر چشم پزشک ها خودشون عینکی آن یعنی نه لنز طبی میذارن نه عمل میکنن نمیدونم چرا😅شاید ب خاطر عوارضشه