اوایلش طبیعیه، حتی شماره چشم هم عوض بشه عینکتو عوض کنی بازم تا دو روز حس میکنی میخوای بخوری زمین🤣 من خودم پنج و نیمه نمرم ولی اکثر اوقات لنز میدارم بیرون توی خونه هم عینک میزنم
منم اولش ۷۵ صدم بودم گاهی زدم گاهی نزدم ک شدم پنج و نیم عزیزم و میخوام کم کم برم عمل کنم تا ته استکانی نشدم🥺🤣😭 نمیخوای عینک بزنی مثل من در کنارش یه لنز طبی هم داشته باشی عالی میشه ❣️
منم اولش ۷۵ صدم بودم گاهی زدم گاهی نزدم ک شدم پنج و نیم عزیزم و میخوام کم کم برم عمل کنم تا ته استک ...
تار دیدن وقتی عینک نمیزنی هم علتش اینه ک چشمت شفاف دیده با عینک و حالا دیگ حس میکنی بی عینک تاره، ب عبارتی چشمات ب شفاف دیدن خو گرفته ❣️ مثلاً من کلا بدون عینک یا لنز یک ساعت بمونم سردرد وحشتناک میگیرم فدات شم
ببخشید ی سوال دیگه هم دارماگه کلا عینک نزنم. بازشماره چشام بالامیره؟؟وراست میگن ک چون شماره چشمم کمه ...
میگم شما اگه عینک نزنی سرت درد نمیگیره؟ من هفت سال پیش وقتی سردرد های شدید اومد سراغم رفتم دکتر و فهمیدم چشام ضعیف شده! منم شنیدم ک میگن بهتر میشه شماره های پایین ولی خب واسه من هی بدتر شد شاید ب همون دلیل لجبازی با خودم، بعد جالبیش میدونی چیه اینکه بیشتر چشم پزشک ها خودشون عینکی آن یعنی نه لنز طبی میذارن نه عمل میکنن نمیدونم چرا😅شاید ب خاطر عوارضشه