2777
2789

هیچوقت نشد حالم بد باشه شوهرم مرحم دردم باشه حالا چه روحی چه جسمی خودش میشه درد روی دردم یا میره توقیافه یا اینقدر اعصابمو میریزه بهم که به غلط کردن بیوفتم یجوری که دیگه دردامو مخفی میکنم واین خودش دردش بیشتره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من.....

هزار بار به خودم گفتم با این آدم درد دل نکن  چون هر بار پشیمون میشم حتی طرف غریبه ها رو می گیره ولی طرف منو نه

بره گوشه خودم خودمو بغل میکنم تا این که یه بی معرفت بغلم کنه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
مثل من.....هزار بار به خودم گفتم با این آدم درد دل نکن چون هر بار پشیمون میشم حتی طرف غریبه ها رو م ...

دیشب خونه مادرم بودیم میگرن دارم سرم درد میکرد حالم خوب نبود همونجاهم گفتم خوب نیستم ازهمونجا رفت تو قیافه اومدیم خونه بتز قیافه اصلا جو خونه رو سنگین کرد ساعت 11شب زدم زیر گریه گفتم محض رضای خدا یبار کنارم باش یبار درد روی دردم نباش بابا سرم درد میکنه آدم که نکشتم بعدش که اعصابمو خورد کرد راحت خوابید منم تا صبح بخودم از ناراحتی پیچیدم 

آره گلماشکمو در میاره بعد خودش میشینه پای گوشی یا تلوزیون می‌خنده میبینم قلبم درد می‌کنه ولی براش مه ...

دقیقا بعد کافیه خودشون یه مشکل داشته باشن ما توجه نکنیم میشیم بدترین آدم