2777
2789
عنوان

اگر مادرشوهرتون بهتون فهش پدر بده چیکارش میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتونو بزارید جای من من باید چه عکس العملی نشون میدادم ؟در صورتی که شوهرمم اونجا بود و شاهد ماجر ...

وقتی شوهرت پشتت نیست فقط سنگین بلند شو و بهش بی محلی کن.ب شوهرتم‌هیچی نگو تا خودش بیاد طرفت

حالا تو شرایط من خدارو شکر شوهرم اونجا بود و شاهد ماجرا

شوهرم نبود ولی بچه هام بودن پدرشوهرم بود

جاری هم بود

یعنی اونقدر شاهد دارم که نگه دروغ میگم

راستش سعی می کنم دیگه نگم ولی توی سختی های زندگی شوهرم تا میخواد پای خانواده ام رو وسط دعوا بکشه وسط اون گوشه از خونه رو نشون میدم میگم مادرت همون جا نشسته بود که شغلش رو بلند گفت

دیگه این هم دهنش رو میبنده که نخواد ادامه بده 

خلاصه که بعد چند سال هنوز هنگ هستم که روانی چرا برای ضایع کردن من این جوری گل به خودی زد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وقتی شوهرت پشتت نیست فقط سنگین بلند شو و بهش بی محلی کن.ب شوهرتم‌هیچی نگو تا خودش بیاد طرفت

شوهرم سر مادرش داد زد و بهش چند تا حرف زد تا ساکت شد چون همچنان داشت شلوغ بازی درمیاوورد 

شوهرتم ینی هیچی نگفت؟ ب نظرم باید همون لحظه بلند میشدی و میگفتی من صدتا بیشتر بلدم الان جوابتو بدم بدون هیچ ترسی ولی چون تربیتم درسته و میدونم جواب هر کسی رو نباید بدم هیچی نمیگم بهت ولی تموم شدی دیگ برام و میرفتی ..اگ من بودم فک کنم اینکارو میکردم

نگران نباش تعصبش رو میکشه و آدم منصفی نیسبی ادبی و بی شخصیت ی خودش رو نشون داده بی خیال

در صورتی که این جاریم خیلی مادرشوهرمو اذیت میکنه و همیشه از دستش شاکیه اما بقیه جاریام خوبن و کاری به کسی نداریم اما همه با این جاریم ی جورایی مشکل دارن و یر سرش حافظ کل قرآنه و استاد دانشگاه اما خیلی بی نزاکت وهمیشه توقعش بالاست

شوهرتم ینی هیچی نگفت؟ ب نظرم باید همون لحظه بلند میشدی و میگفتی من صدتا بیشتر بلدم الان جوابتو بدم ب ...

شوهرم چندتا سرش داد زدو حرف زد تا تمومش کرد ماهم جا گذاشتیم اومدیم من هنوز تو شوکم 

واقعا دارم میترکم که چرا ی جواب درخور ندادم که به قول بچه های اینجا نزدم تو دهنش چون شوهرمم اونجا بو ...

تو شخصیت خودتو نشون دادی حرصشو نخور اما دیگه جدی تر رفتار کن حد خودشو بدونه