2777
2789

رابطمون ۷ماه پیش به فنا رفت به دلایلی و از طرف من بود.دیشب بهش پیام دادم رفته بود‌حرم امام رضا 

میگفت خوش روزی هستی همچین روزی یادم افتادیا

نیت کردم...نیت کردم اگه به صلاحه اقا مهر منو دوباره بندازه تو دلش ...اگرم نیست که هیچی دیگه مثل ماهی دور مونده از اب انقدر پر پر نزنم

کاش خودش میدونست نیتمو 🫠🫠

گزاشتی لایک‌کن

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حس میکنی میخواد دوباره باهات باشه؟اگه عاشقت باشه بر میگرده خود من ۶ ساله تو رابطم هی جدا شدیم ...

میدومی یبار بنا به دلایلی به بدترین شکل ممکن ردش کردم.شرایطم بد بود و اونم یه خواسته غیرمنطقی داشت میگفت باید محرم باشیم ( مذهبیه برعکس من)

ولی حس میکنم زندگیم از اونموقع روح نداره...میخوامش...نمیدونم برگردم و بهش بگم میخوام باهم باشیم یا نه

حرفای دیشبش یکم منظور پشتش بود ولی واضح چیزی نگفت 

میشه دوباره بگی بهت چی گفت؟چند سالته؟

من ۲۱ اون ۲۴ 

اون بعد از اشناییمون گفت به هم محرم بشیم (بدون هیچ رتبطه جن.سی ای البته) چون معتقده و بهش حق میدم ولی من حس کردم بدون اینکه خانوادم بدونن نمیتونم 

و یباره از همه جا بلاکش کردم و محو شدم

کارم زشت بود...

من ۲۱ اون ۲۴ اون بعد از اشناییمون گفت به هم محرم بشیم (بدون هیچ رتبطه جن.سی ای البته) چون معتقده و ب ...

اره ببین باهاش صحبت کن 

بگو نمیتونی بدون اینکه بدونن خانواده 

چرا نمیاد با بابات حرف بزنه؟