2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به بار استفاده کردم گذاشتنشو بلد نبودم دیگه نذاشتم دوباره باید امتحان کنم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

به پرده اسیب مبزنه نه؟خسته شدم از نوار بهداشتی خیلی کثیفی داره

بله آسیب میزنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

برو تو پيج دكتر زينب بركتي ببين چقد ضرر دلره

تنها پزشکیه که اینو رد کرده . وگرنه من 10 ساله استفاده میکنم عفونت و خارش ندارم نوار بهداشتی هایی که اکثرا بازیافتی هستن واقعا مزخرفن . حرفاش اصن هیچ پایه علمی نداره .

اول که مناسب باکره ها نیست 

دوم من تاپیک زدم خیلی ها تعریف دادن رفتم گرفتم افتضاح ترین اختراع بشر بود اینقدر مزخرف بود که نگم بهت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»