2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال بپرسم ازتون شما چطور سفارش دادین ، داخل پیامرسان ها؟

تلفنی باهاشون صحبت کردم. مشکلمو گفتم. اونا هم گفتن چه کاری باید انجام بدم. 

حقیقتش یادم نیست از کجا سفارش دادم. سایت بود یا پیام‌رسان. چند سالی می‌گذره از اون موقع. 

ببینید منم برام خیلی عجیب بود ولی دیدم کشور های خارجی خیلی از همین موارد رو با اینکه هیچ اعتقادی به ...

عزیزم ما اصلا چیزی به نام طب اسلامی نداریم، من با یک روحانی هم صحبت میکردم ایشون میگفتن اینا تحریفه، یک دین چرا باید طب داشته باشه مگه ما طب مسیحی و زرتشتی و ... داریم؟ 

چیزی که واقعا وجود داره یه طب مدرن هست و یه طب مکمل، این طب مکمل بسته به هر منطقه متفاوته مثلا ما طب سنتی داریم، توی چین طب سوزنی هست و ... . این طب‌های مکمل هم توی یک سری مشکلات غیرجدی میتونن کمک‌کننده باشن ولی باز جای طب ندرن رو نمیتونن بگیرن. طب اسلامی اصلا وجود نداره که کسی بخواد قبولش داشته باشه یا نه 

آره هربار سفارش دادم به دستم رسیده. و خداروشکر راضی بودم.  گوش نکن یه تعدادی مخالف اینجا یا کادر درمانند یا گول مافیای دارو رو می خورند و برعلیه ش حرف می زنند.  امتحانش ضرری نداره.  فقط از جای معتبر بکیر مثلا همون سایت طب اسلامی. یا باسلام. یا نماینده طب اسلامی شهرتون اگه دارید. سفارش بدید   

ببینید منم برام خیلی عجیب بود ولی دیدم کشور های خارجی خیلی از همین موارد رو با اینکه هیچ اعتقادی به ...

شما کاملا درست می گی. کشورهای خارجی اصلا به داروهای شیمیایی اعتقاد ندارند. اگه همین طب اسلامی اونجا بود براش سرودست می شکستند. کشور ما بالاترین مصرف سرانه داروشیمیایی رو درجهان داره 

تاثیرش چطور بود.داروها؟ من برای دندان سفارش دادم ، یه نسخه تجویز کردن ، خیلی قیمتش کم بود برای همین ...

خوب بوده

من برای کم خونی

و دفع بلغم سفارش دادم نتیجه گرفتم 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

آره هربار سفارش دادم به دستم رسیده. و خداروشکر راضی بودم. گوش نکن یه تعدادی مخالف اینجا یا کادر درم ...

ممنونم ازتون ، شنیدم روغن حنظل خیلی برای پوسیدگی دندان موثره ، یه سریا جواب گرفتن یا سریا هم نه ، منم گفتم یه امتحانی کنم شاید جواب داد

ممنونم ازتون ، شنیدم روغن حنظل خیلی برای پوسیدگی دندان موثره ، یه سریا جواب گرفتن یا سریا هم نه ، من ...

آره این روغن حنظل واقعا نمی دونم. همکارم می گفت برای دخترن خوب بوده راضی بود.و بعضی هم برای پوسیدگی نتیجه نگرفتند.     اینجا سرچ کردم برای درد دندان خیلیا راضی بودند

و خیلی از داروهاش همینطوره. برای بعضی جوابه و برای بعضی نه.     بعضی داروهاش هم مثل داروی امام کاظم عالیه. برای همه تقریبا نتیجه بخشه

دارو امام کاظم چی هست؟

آها معذرت چون تو دوران کرونا بحثش بود فکر کردم شنیدین.    داروئی که از ۳ گیاه مختلف.تشکیل شده که زمستانه و تابستانه داره. زمستانه ش  هلیله سیاه و شکر سرخ و مصطکی  یه چیزی شبیه کندر.   که تابستانه ش  رازیانه جایگزین مصطکی می شه

برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری و درمان بیماری‌های عفونی و ویروسی عالیه. حتی برای عفونت دندان هم.        و مصرفش هم برای پیشگیری و تقویت سیستم ایمنی هر ۱۰ شب نوک ق چ آخرشب ته زبان می ریزی و پشت سرش تا یکی دوساعت هیچی حتی آب نمی خوری.   برای درمان هم هرشب یا هر هشت ساعت یکبار بسته به شدت بیماری. نوک ق چ می ریزی ته زبان. تا بهبودی.   باور می کنی ما الان ۳ساله هیچ نوع آنتی بیوتیکی مصرف نکردیم.  همیشه کاش زودتر می شناختم. اینهمه آنتی بیوتیک مصرف نمی کردیم.  سرچ کن تو نت کامل توضیح داده.  منم اولین بار تک همین نی نی سایت شنیدم خیلی تعریف کردند خدا خیرشون بده