من معلم دبیرستانم و چند تا کلاس درس میدم ، متاسفانه یکی از کلاسام فوق العاده بچه های پر سر و صدایی داره و اصلا جوری هست که اجازه نمیدن دبیرا راحت تدریس کنن، فوق العاده بی ادب هستن با فحش و بی ادبی حرف میزنن سر کلاس و خانواده هاشون هم مودب نیستن متاسفانه و وقتی میان مدرسه بی ادبی مادر و پدر دانش آموز بیشتر از خود دانش آموز هست ، جوری که اکثر دبیرا خسته شدن از دستشون ، از طرفی فوق العاده درس نخون و ضعیف هستن ۹۹درصد کلاس و امتحانات هم نهایی و فوق العاده سنگین هست ، یکی از کلاسام هم کلی دانش آموز ضعیف داره و شاید یکی دونفر درس میخونن ، کلاس تقریبا آرومی هست این کلاس اما از پایه ضعیف هستن و کلا هم درس نمیخونن هیچ ، بحدی که سال قبل نصف کلاس افتاده ، از جیب خودم جایزه خریدم واسه هر امتحان و جایزه گذاشتم واسه نفرات برتر و نفراتی که پیشرفت میکنن هربار اما خیلی هم جواب نداد ،لطفا هر راهکاری به ذهنتون میاد بگید واسه ساکت کردن این کلاس شلوغ و اینکه درسخون بشن ....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.