2777
2789
عنوان

لطفاً راهکار بدین بهم

121 بازدید | 19 پست

سلام خانوما ممنون میشم راه حل بدین 

من معلم دبیرستانم و چند تا کلاس درس میدم ، متاسفانه یکی از کلاسام فوق العاده بچه های پر سر و صدایی داره و اصلا جوری هست که اجازه نمیدن دبیرا راحت تدریس کنن، فوق العاده بی ادب هستن با فحش و بی ادبی حرف میزنن سر کلاس و خانواده هاشون هم مودب نیستن متاسفانه و وقتی میان مدرسه بی ادبی مادر و پدر دانش آموز بیشتر از خود دانش آموز هست ، جوری که اکثر دبیرا خسته شدن از دستشون ، از طرفی فوق العاده درس نخون و ضعیف هستن ۹۹درصد کلاس و امتحانات هم نهایی و فوق العاده سنگین هست ، یکی از کلاسام هم کلی دانش آموز ضعیف داره و شاید یکی دونفر درس میخونن ، کلاس تقریبا آرومی هست این کلاس اما از پایه ضعیف هستن و کلا هم درس نمیخونن هیچ ، بحدی که سال قبل نصف کلاس افتاده ، از جیب خودم جایزه خریدم واسه هر امتحان و جایزه گذاشتم واسه نفرات برتر و نفراتی که پیشرفت میکنن هربار اما خیلی هم جواب نداد ،لطفا هر راهکاری به ذهنتون میاد بگید واسه ساکت کردن این کلاس شلوغ و اینکه درسخون بشن ....

...

یا خیلی سخت گیر باید باشی یا خیلی باهاشون دوست شی

اولی بهتره

هر جلسهههههه درس بپرس معلم چه درسی هستی

مثلا حتی فیزیکم هستی کل ساعت بیارشون رونه دونه پای تخته مسئله سخت بگو حل کنن

فقط نیم ساعت آخر درس بده و بهسون هر جلسه تمرین براب خونه بده 

و بگو هر جلسه بیشتر حرف بزنید و بی ادب تر باشید منم بیشتر سوال میدم سر کلاسم جدی باش کلا رو نده کوچکترین حرکتی کردن با مدیر هناهنگ کن تماس بگیرن با خونه

اگر هم خیلی خانواده هاشون بی خیالن و مهم نیست شما هم ولشون کن اساسی نمره کم بده ترم آخر تا بفهمن چطور مثل انسان سر کلاس باشن

چون اینو کشیدم میفهمم سخته مدیریتشون

خوشحالم که دلسوز هستین 

به نظرم یه روز بحث شیرینی راه بندازین که هم آموزنده باشه هم پرطرفدار ....

مثلا از مزایای درس خوندن بگین که تو آینده آدم خوبی میشین.... جایگاه اجتماعی خوبی پیدا میکنین....

بگین این سن طلایی شماست و به بهترین نحو باید استفاده کنین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که پدر مادرشونم شخصیت سالم و درستی ندارن چه انتظاری میشه داشت!؟ اینا درست بشو نیستن،کنارهم حالشون خوبه شماکه برعکس اونا هستین براشون هضمش سنگینه،فکرمیکنن همه باید مثل خودشون باشن،پس شمارا اشتباه میدونن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یا خیلی سخت گیر باید باشی یا خیلی باهاشون دوست شیاولی بهترههر جلسهههههه درس بپرس معلم چه درسی هستیمث ...

خانواده ها بیخیال درس هستن و اتفاقا پشت بی ادبی بچه هاشون درمیان و واقعا ادب پدر مادرا مخصوصا مادرا داغون تر از خود بچه هست 

...

خانواده ها بیخیال درس هستن و اتفاقا پشت بی ادبی بچه هاشون درمیان و واقعا ادب پدر مادرا مخصوصا مادرا ...

پس حالشون رو بگیر

حسابی بهشون سخت بگیر

تایم تدریستو کم کن

فقط سوال بپرس نکلیف بده تکلیف عید هم بده

بگو اصلا مهم نیست دعواتون نمیکنم

ولی از نمره تون کم میکنم

بذار درس عبرت شه براشون

یا خیلی سخت گیر باید باشی یا خیلی باهاشون دوست شیاولی بهترههر جلسهههههه درس بپرس معلم چه درسی هستیمث ...

فوق العاده مدیریتشون سخته 

صمیمی میشم بدون تلاش نمره می‌خوان 

سخت گیر میشم بی ادبی میکنن

...

این راه رو رفتم جواب نداده

میفهمم چی میگی من خودم پنج ساله از دبیرستان اومدم بیرون 😂 آنقدر جو بدی دارن بعضی دخترااااا من حسرت میخورم چرا بنده خدا دبیرارو دست مینداختم قاطی بچه ها میشدم ... خیلی حسرت میخورم که درس زیادی نخوندم ....😭😭😭

پس حالشون رو بگیرحسابی بهشون سخت بگیرتایم تدریستو کم کنفقط سوال بپرس نکلیف بده تکلیف عید هم بدهبگو ا ...

کتابی که درس میدم هم مهم هست هم ۹۰درصد تایم کلاس باید تدریس باشه ، پرسش شفاهی ندارم ، چون امتحانات نهایی هست ،فقط امتحانات کتبی میگیرم 

...

خب اولی رو انجام بده تا اخر سال راحت باشیترم دوم نمره واقعی شون رو بده

دیگه الان نوبت اول و مستمر اول تموم شده ، واسه نوبت دوم درمونده شدم الان از دستشون

...